STE NA CESTI NAŠLI KOVANEC ALI BANKOVEC? Od cifre je odvisno, kakšno sporočilo vam pošilja vesolje

Trendi

Vsak izmed nas je vsaj enkrat v življenju na cesti našel kovanec ali bankovec. Višja je njegova vrednost, večje je veselje najditelja. A po kitajskem prepričanju ima najdba denarja še veliko globlji pomen in simboliko.

Denar, ki ga najdete na ulici, tudi če gre le za en cent, je povezan z duhovnostjo in je pokazatelj, da ste cenjeni med ljudmi na Zemlji, pa tudi v duhovnem svetu. Kitajci verjamejo, da je najdba denarja znak sreče, njihovo prepričanje pa se je razširilo po vsem svetu. Zato mnogi ljudje najdene kovance hranijo kot talismane.

Obstaja prepričanje, da morate biti v trenutku, ko najdete kovanec, pozorni na to, o čem ravnokar razmišljate. Kajti morda je ravno simbolika kovanca, ki ste ga našli, odgovor na vaše misli. Vsaka številka na najdenem denarju ima namreč poseben pomen in nosi sporočilo.

Če najdete denar s številko 1 ...

Kovanec s številko 1 je znak novega začetka, svežih idej in namigov na uspeh, velike dosežke in napredek. En cent denimo simbolizira dobro energijo in napoved boljših dogodkov za tiste, ki ga najdejo.

Številka 10 na denarju, naj bo to kovanec ali bankovec, predstavlja prebujenje in je znak, da bi morali biti pri neki pomembni odločitvi bolj previdni in zaupati svojim instinktom. Če imate težave, vam najdeni kovanec za 10 centov ali papirnati bankovec za 10 evrov sporočata, da se bo vse rešilo točno tako, kot je za vas najboljše.

Če najdete denar s številko 2 ...

Dvojka na denarju vam sporoča, da se posvetite razmerjem z drugimi, partnerstvu, harmoniji in komunikaciji. To je enotnost teme in mraka, po kitajskem verovanju enotnost jinga in janga.

Bankovec z apoenom 20 pomeni, da se bliža obdobje povečane občutljivosti in strasti. Ta številka vsebuje ničlo, ki ojača vibracije številke 2 in velja za število moči, intuicije in visokih idealov.

Če najdete denar s številko 5 ...

Kovanec za 5 centov pomeni, da boste kmalu dosegli biološki in duhovni razvoj. To je simbol vesolja, popolnosti in božanske moči. Po kitajskem prepričanju je ta številka srečna, ker označuje pet najpomembnejših blagoslovov: bogastvo, srečo, dolgoživost, zdravje in napredek.

Pri 50 centih oziroma 50 evrih ničla poveča vpliv števila pet, zato lahko pomeni, da boste kmalu dobili dediščino ali uresničili kakšno dolgo željo.

Vaše misli in odgovori vesolja

Če ste se počutili osamljene, ko ste našli kovanec, je sporočilo duhovnega sveta, da niste sami.

Če se vam je mudilo, ko ste zagledali izgubljeni kovanec, je to znak, da morate nekoliko upočasniti in se posvetiti sebi in svojemu prostemu času.

Če vas skrbijo finančne težave in nenadoma najdete kovanec ali bankovec, je to znak, da bo vse rešeno, ne glede na to, kako brezizhodna se v tistem trenutku zdi situacija, piše telegraf.rs.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija