SPREHOD S PSOM SE JE KONČAL S SMRTJO: Mladenič dvignil nož in ga štirikrat zabodel

Kronika

Pred dnevi smo poročali o napadu dveh psov v Luciji, ki sta do smrti pokončala mešančka. Tokratna zgodba sicer prihaja iz Istre na hrvaški strani, a je poučna, predvsem za lastnike psov. Kot poroča Glas Istre je Puljčanka, ki ni želela biti imenovana, sprehajala psa v Šijanskem gozdu, ko ga je mladenič napadel z nožem in pokončal.

Lastnica je psičko pasme ameriški staffordshire sicer opisala kot miroljubno hišno ljubimko. V soboto popoldne je bila z njo na sprehodu v družbi prijateljice in prav tako njenega psa. Obe sta psa spustili s povodcev, da bi lahko tekla in se razgibala. Od daleč sta opazili mladega fanta in dekle, ki sta prav tako imela s seboj psa. Ko sta se čez kakšno uro vračali, sta ponovni naleteli na par.

Takrat je psica pasme ameriški staffordshire stekla do para, ki ga je očitno zaskrbelo za svojega psa. Mladenič je svojega psa dvignil, lastnica pa je videla, da je zamahnil z roko proti njenemu psu. Ta je zacvilil, mladenič pa ga je večkrat zabodel, po poročanju portala, štirikrat. V določenem trenutku naj bi se psica obrnila in stekla nazaj proti lastnici. Poškodbe so bile tako hude, da je poginila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  12 .02. 2019 ob  13: 12
že to, da se sprehajaš okrog z nožem, ni ravno normalen običaj, da pa še zakolješ psa, je jasno, da je tip psiho....nekaj krivde je pa itak na lastnikih, ki nimajo živali na povodcih, ampak vsak želi sem ter tja dati malo svobode kužkom in jih spusti v upanju, da ne sreča takih kretenov kot je bil ta....na žalost se je ta sprehod tragično končal
galeb |  12 .02. 2019 ob  12: 54
36
Žal mi je za psičko. A kdaj se bodo lastniki naučili, da pes - na javnem prostoru - spada na vrvico - in nič drugače?!!!