SLADOLEDNI DAN V KOPRU: Okusite poletje še pred poletjem (FOTO, VIDEO)

Koper

Letošnji uvod v pomlad prinaša drugo izvedbo Sladolednega dne v Kopru. Toplejši in daljši dnevi kar kličejo po sprehodu s sladoledom po starem mestnem jedru. Sladoledarne z dolgoletno tradicijo proizvodnje lastnega sladoleda v Kopru ponujajo raznolike okuse, od tradicionalnih do modernejših različic te priljubljene sladice.

V petek, 31. marca, med 10. in 20. uro se boste lahko kar pri osmih ponudnikih sladoleda posladkali z degustacijsko kepico po promocijski ceni 1 evro. V mestnem jedru Kopra vas pričakujejo Sladoledarna in Sladoledni vrt Kekec na koprski tržnici, Cone Point na Semedelski cesti, Slaščičarna Dehar na Čevljarski ulici, na Pristaniški ulici Sladoledarna Histria, Kavarna Triglav in Kavarna Kapitanija ter Kavarna Cappuccino Kroštola na Kopališkem nabrežju.

To pa še ni vse! Ljubitelje sladoleda čaka tudi nagradna igra. Ob nakupu kepice vam bo vsak od osmih ponudnikov na poseben kartonček odtisnil žig. Slednje lahko zbirate z družino ali s prijatelji. Z vsemi zbranimi žigi se boste lahko na dan akcije brezplačno povzpeli na koprski zvonik in tako poskrbeli še za nekaj zdrave rekreacije. Hkrati pa boste sodelovali tudi v nagradni igri za brezplačne kepice sladoleda. Pogoji sodelovanja so objavljeni na spletni strani.

V pričakovanju sladolednega dne vam na ogled ponujamo lanskoletne utrinke. Označite si 31. marec v koledarju in ne zamudite najslajšega začetka letošnje pomladi ob morju.

Foto: Jakob Bužan

Video: Kleva Films

#visitkoper #ifeelsLOVEnia