SEVERINA SPOZNANA ZA KRIVO: Verbalno in agresivno je napadla socialno delavko

Svet

Severina je bila nepravnomočno spoznana za krivo in denarno kaznovana zaradi kršenja zakona o javnem redu in miru. Namreč verbalno in agresivno je napadla socialno delavko. Pevka krivdo zanika in ima pravico do pritožbe. V 17. členu, po katerem so kaznovali Severino,  med drugim piše, da kazen za žaljenje uradne osebe znaša od 20,00 do 100,00 evrov. Kršitelj je lahko kaznovan tudi s 30-dnevno  zaporno kaznijo.

Hrvaška pevka je na valentinovo leta 2021 razžalila delavko Centra za socialno delo Maksimir. Tri mesece pred tem je center proti njej podal prijavo zaradi verbalnega napada na eno izmed delavk. Na zagrebški policijski upravi so pojasnili, da je Severina verbalno in agresivno napadla socialno delavko ter svojo jezo izrazila tudi pred drugimi sodelavci.

Socialna delavka je prijavo podala, ker ji je Severina zastavila vprašanje, "s kakšno pravico so poslali socialno delavko na naslov njene matere", ko je poskušala razložiti, da mora center odgovoriti na vsako prijavo s sumom nasilja, ki jo pošlje družinski član. Severina naj bi uporabila naslednje kletvice: "Je**m vam majku vsem, to je zaje**no, zaje**li ste me devet let in zdaj je dovolj."

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Spor naj bi izviral iz dejstva, da se je socialna delavka vpletla v prepir med Severino in njeno sestro Marijano, ki živi v Beogradu. Njuna mama Ana, ki ima zdravstvene težave, več časa preživi s Severino, Marijana pa se pritožuje, da z mamo ne more vzpostaviti stika. Marijana tudi krivi Severino za slabo razmerje s hčerko Mijo Popović.

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  28 .03. 2023 ob  16: 36
vedno bolj grde ustnice ima