SAMO 30 DNI VAS LOČI OD VAŠE POLETNE POSTAVE: Še je čas za prijavo, vadite lahko doma ali v fitnesu Bodysense (FOTO, VIDEO)

Koper

Kilograme, ki smo jih pridobili v času karantene, lahko s primernim treningom izgubimo v zelo kratkem času. Extreme training program, ki ga je zasnovala licencirana kondicijska trenerka Vida Macura, obljublja izjemne rezultate že v tridesetih dneh. Pod njenim vodstvom se je s 1. junijem pričel 30-dnevni bikini izziv, prijave pa so še vedno odprte. Programa treningov, s katerimi boste korenito izoblikovali svojo postavo, se lahko udeležite prek spleta in trenirate od doma, ali pa v koprskem fitnesu Bodysense.

Z udeležbo na 30-dnevnem bikini izzivu si boste v obdobju enega meseca lahko oblikovali postavo s pomočjo Extreme training programa, ki ga je oblikovala Vida Macura na podlagi profesionalne športne kariere in opravljenih raziskav.

Koprčanka,  ki je do sedaj pomagala že več kot 800 ženskam do popolne postave, je povedala, da udeleženke njenih treningov "izgubijo v 6 do 8 mesecih tudi do 35 kilogramov, brez diet. Pri njih tudi ne pride do 'jojo' učinka, saj recimo prenehajo s treningi za štiri mesece, pa se jim kilogrami ne vrnejo nazaj. Nobena se ne drži diete," je predstavila rezultate Extreme traininga.

Rezultati, doseženi samo v mesecu dni

Na zgornjih in spodnjih fotografijah si lahko ogledate nekaj rezultatov, ki so jih dosegle udeleženke njenega programa v zgolj mesecu dni. "V povprečju trenirajo samo dvakrat na teden po eno uro in se ne držijo nobenih diet. Ljudje, ki dosegajo take rezultate, so dober dokaz, da ti treningi delujejo," pojasnjuje Vida.

Kot dodaja, ob hitrem tempu življenja nimamo časa za vsakodnevne treninge in diete, a lahko veliko naredimo z visokointenzivno intervalno vadbo, na kateri bazira tudi njen Extreme training program.

Rezultati, doseženi samo v mesecu dni

Trenirajte tako, kot vam najbolj ustreza – od doma ali v koprskem Bodysensu

Programa treningov se lahko udeležite na dva načina – prek spleta ali v koprskem fitnesu Bodysense.

Online treningi potekajo v živo, prek zaprte skupine na Facebooku Live Extreme training, in sicer trikrat tedensko. Če ne utegnete oddelati treninga, ta ostane shranjen in lahko trenirate takrat, ko imate čas.

Druga možnost pa so treningi v koprskem Bodysensu, ki potekajo prav tako pod Vidinim vodstvom, in sicer dvakrat tedensko, ob torkih in četrtkih.

Za prijavo na bikini izziv še ni prepozno!

Kako se prijaviti na 30-dnevni bikini izziv?

Svojo prijavo oddate na elektronski naslov vida.macura@gmail.com in prejeli boste vsa potrebna navodila za prijavo na online trening oziroma obisk fizične lokacije.

Poleg strokovno vodenih spletnih treningov bodo udeleženke programa prejele še: informacijo o približni porabi kalorij z vsakim opravljenim treningom, demonstracijo in obrazložitev pravilne izvedbe vaj, 30-dnevni jedilnik z recepti in preračunanim kaloričnim vnosom ter Vidino 24-urno podporo.

Kako je videti Extreme training, si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

‼SLIM YOUR LEGS‼

Every day can be LEG DAY ???????? ‼15 min HOME WORKOUT to SLIM YOUR LEGS ‼ 1. Front to reverse lunge 15 reps per side 2. Criss cross sumo squat 1 min 3. Pulse squat 1 min 4. Reverse diagonal lunge + side leg raise 15 reps per side All exercises are 1 cycle ???? do 4 laps You will find this is our EXTREME TRAINING APP coming SOON ???????? ❌❌Dont forget SUNDAY, 23.5. at 11.00 FREE LIVE EXTREME TRAINING session on Extreme training by Vida Macura Facebook page❌❌ #legday #extremetraining #extremeworkout #shortexercise #extremetrainingapp #comingsoon

Posted by Extreme training by Vida Macura on Thursday, May 21, 2020

Nagradna igra v vrednosti kar 760 evrov

"Udeleženci si bodo v mesecu dni oblikovali postavo za poletje. Prednost extreme treninga je ta, da lahko v enem mesecu res dodelaš postavo in dosežeš prave rezultate," je pojasnila Koprčanka. Ob tem je spomnila, da na njenem Instagram profilu še vedno poteka nagradna igra v vrednosti kar 760 evrov, v kateri vas čakajo nadvse privlačne nagrade.