RUSSELL BRAND SE SOOČA Z NOVO OBTOŽBO: Na snemanju filma 'Arthur' jo je komik napadel na stranišču

Svet

Septembra je znanega britanskega komika, Russella Branda, preplavil plaz obtožb o spolnih napadih in zlorabah. Kljub temu, da se nekaj tednov ni pojavila nobena nova obtožba, je zdaj spregovorila nova žrtev. Igralka, ki je sodelovala na snemanju filma Arthur kot statistka, trdi, da jo je komik spolno napadel na stranišču, medtem ko so drugi člani ekipe pazili na vrata.

Nova obtožba se glasi: "Russell Brand me je spolno napadel na stranišču." Žrtev, ki želi ostati anonimna, je izjavila, da je komik pri napadu dobil pomoč od drugih članov ekipe, ki so stražili vrata. Ta dogodek se je domnevno zgodil le tri mesece pred Brandovo poroko s pevko Katy Perry. Med drugim je tudi povedala, da je bil igralec na snemanju leta 2010 pijan, zaudarjal je po alkoholu in s seboj je ves čas nosil steklenico vodke, poroča The Independent.

Čeprav so se obtožbe proti 48-letniku pojavile že septembra, se je ta žrtev odločila spregovoriti šele zdaj. "Želim pomagati drugim ženskam, ki so se morda znašle v podobnih situacijah, da najdejo pogum in spregovorijo. Branje obtožb drugih žensk mi je dalo pogum. Verjamem, da brez tega ne bi zmogla."

V septembru so štiri ženske obtožile Britanca spolnih napadov, posilstva ter fizičnih in čustvenih zlorab, ki naj bi se zgodile med letoma 2006 in 2013. Zvezdnik je vse obtožbe odločno zanikal, policija pa še vedno preiskuje primere in prejema nove prijave. Zaradi obtožb je Brand izgubil svoj profil na YouTubu, vendar je po poročanju revije Mirror svojo srečo poskusil na drugih platformah in od septembra zaslužil skoraj 400.000 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija