RAZLOG ZA VESELJE ZA VSE LJUBITELJE DOBRE GLASBE: Prihaja Tony Cetinski!

Svet

Bliža se mednarodni dan žena, ki se ga praznuje že več kot 100 let. Ob tem posebnem dnevu bo v poreški Žatiki nastopil slavni hrvaški pevec, ki je postal popularen s svojim prvim albumom 'Srce nikad ne laže'. Koncert se bo odvil v soboto, 11. marca, s pričetkom ob 21.00.

Tony Cetinski je eden najbolj priljubljenih in uspešnih glasbenikov na Hrvaškem, njegove pesmi pa so osvojile srca mnogih generacij. S svojim čustvenim in čudovitim vokalom vas bo skozi svoje največje uspešnice popeljal na nepozabno glasbeno popotovanje.

To je idealna priložnost, da večer preživite s svojimi najdražjimi, se zabavate, zaplešete in zapojete ter v dobrem razpoloženju ob lepih melodijah proslavite dan žena.

Pričakujte spektakularen nastop! Tony je znan kot odličen izvajalec v živo in njegovi koncerti so vedno prava poslastica za občinstvo. Ta glasbenik ostaja eden najbolj cenjenih izvajalcev v regiji, njegova glasba pa še naprej osvaja srca občinstva.

Če še niste bili na njegovem koncertu, se ga vsekakor udeležite in uživajte v čudovitih Tonyjevih pesmih.

Vstopnice so že v prodaji, število mest pa je omejeno, zato pohitite in si zagotovite svoje mesto na tem nepozabnem dogodku v poreški Žatiki. Vstopnice lahko kupite TUKAJ in na prodajnih mestih.

Vabljene in vabljeni v Žatiko!

Deli novico: