PRETEP NA TOVORNI LADJI V LUKI KOPER: Zavrelo med pomorščakoma istega plovila, eden huje poškodovan

Kronika

Policisti Postaje pomorske policije so bili ob 12.34 obveščeni, da sta se v jutranjih urah na tovorni ladji, ki je zasidrana v Luki Koper sprla in stepla 51-letni in 35-letni državljan Ukrajine, oba pomorščaka na isti ladji. V pretepu je 35-letnik huje poškodoval 51-letnika, ki je bil po pregledu v SB Izola odpeljan na zdravljenje v UKC Ljubljana. Zoper 35-letnika je bilo odrejeno pridržanje in bo danes, 15. decembra, s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča Koper.

Fotografija je simbolična.

Še pred tem, ob 8.35, so v okolici Sežane obravnavali kršitev javnega reda in miru, v kateri je 40-letni stanovalec med prepirom udaril 69-letno sostanovalko. Kršitelju bo izdana odločba v hitrem postopku.

V Sežani so ob 13.42 obravnavali delovno nezgodo. Ugotovljeno je bilo, da je 44-letni delavec v podjetju odpravljal posledice delno podrte ograje, pri čemer je vzvratno padel in pri tem utrpel poškodbo kolena in glave. Poškodovani delavec je bil odpeljan na zdravljenje v SB Izola.

V Kopru so ob 16.52 obravnavali kršitev javnega reda in miru, v kateri je 40-letni stanovalec v bloku vpil in tolkel po vratih 24-letne sosede. Kršitelju bo izdana odločba v hitrem postopku.

Ob 21.49 pa so prav tako v Kopru obravnavali kršitev javnega reda in miru, v kateri je 34-letnik iz Kopra udaril 42-letnika iz Sečovelj, v nadaljevanju pa se je nedostojno vedel tudi do policistov. Kršitelju je bilo odrejeno pridržanje in izdan mu je bil plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija