PRESPAL V PORTOROŠKEM HOTELU: Nočitve ni plačal, je pa povzročil za 1500 evrov škode

Kronika

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 38 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 106 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo in tri z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v dveh primerih.

Nekdo je vlomil v hotel v Portorožu. V eni od sob je tudi prespal. Podjetju je povzročil za 1500 evrov škode.

V Kopru je nekdo vlomil v hišo. Premetal je vse prostore, zatem pa ukradel nakit večje vrednosti.

Pijana na cesti

Včeraj ob 11.25 je v Ilirski Bistrici padel kolesar, pri tem pa se je lažje poškodoval. 43-letniku so policisti odredili alkotest, ki je pokazal 0,83 mg/l. Sledi mu globa za neprilagojeno hitrost in alkohol.

V Spodnjih Škofijah so ob 22.20 ustavili 54-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je odrejen alkotest pokazal 0,62 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Ilegalni migranti na območju PU Koper v zadnjih 24 urah

Med Hrušico in Gradiščem so policisti prijeli sedem državljanov Afganistana, pri Ilirski Bistrici pa enega državljana Pakistana. Hrvaški varnostni organi so v Slovenijo vrnili državljana Palestine, ki je nelegalno prišel iz Slovenije na Hrvaško, italijanski varnostni organi pa so vrnili štiri državljane Turčije, ki so nelegalno prestopili mejo iz Slovenije v Italijo. Vsi postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija