PREOBLIKOVANJE TELESA POD ZDRAVNIŠKIM NADZOROM: Revolucionarni tretma za sanjsko postavo vas čaka v Gorici

Slovenija

Klanmedic, diagnostični in terapevtski center v Šempetru pri Gorici je center z izurjenimi strokovnjaki s področja medicine. Marko Klančič, dr. med, specialist interne medicine ter gastroenterologije, terapevt medicinske hipnoze, in sodelavci na podlagi dolgoletnih izkušenj na enem mestu poskrbijo za vaše zdravje in estetiko. V centru nudijo storitve, s katerimi lahko zagotovijo odlične rezultate, ki bodo izboljšali tako vaše fizično kot mentalno počutje. Poleg odkrivanja in zdravljenja raznolikih bolezni in stanj med drugim uporabljajo tudi izjemno učinkovite naprave, metode in pristope za (pre)oblikovanje telesa. Ena izmed takšnih naprav je TESLA Former prestige, ki je učinkovitejša in natančnejša od podobnih naprav na tržišču. Gre za popolnoma neinvazivno in varno napravo, s pomočjo katere boste zablesteli v vsem svojem sijaju in to pod budnim očesom strokovnjakov. Naj bo skok v kopalke letos lahkotnejši in bolj samozavesten!

dr. Marko Klančič z ekipo

Kaj je debelost?

Debelost je kronična bolezen, ki dobiva razsežnosti epidemije. Debelost zmanjšuje življenjsko kakovost, povečuje možnost obolevanja za številnimi boleznimi in krajša življenjsko dobo. O debelosti govorimo, ko indeks telesne mase (ITM) preseže 30. Pri vrednostih med 25 in 30 govorimo o previsoki telesni teži, vendar je že pri teh vrednostih verjetnost razvoja bolezni večja.

V Sloveniji je po podatkih NIJZ prekomerno hranjenih 48,9 odstotkov moških in 28,3 odstotkov žensk, debelih pa 20 odstotkov moških in 14,6 odstotkov žensk, kar je zaskrbljujoč podatek.

Zdravljenje debelosti

Leta 2006 je bil Klanmedic prvi v Sloveniji, kjer so začeli zdraviti debelost z vstavljanjem želodčnega oziroma intragastičnega balona, ki daje občutek sitosti in preprečuje, da bi zaužili prekomerne količine hrane.

Vsekakor vam uveljavljen program hujšanja s tako imenovanim intragastričnim balonom lahko na varen in učinkovit način pomaga preoblikovati telo in spremeniti življenjski način. Posledično se bo vaše zdravje izboljšalo in življenje bo postalo bolj kakovostno, prijetno in lepo.

Programi hujšanja

V Klanmedicu nudijo dva uveljavljena in izjemno učinkovita programa hujšanja:

Prvi se imenuje TESLA FIT in vključuje analize telesne sestave s šest-frekvenčnim analizatorjem TANITA MC-980 MA, kontrole pri specialistu, individualni načrt gibanja in prehrane ter tretma z napravo Tesla former prestige. Program je primeren za oblikovanje telesa, zmanjšanje maščobnih oblog in celulita, povečanje tonusa kože in krepitev mišic.

Drugi je TESLA FIT EXTREME in poleg tega, kar zajema program TESLA FIT, vključuje šest mesečno individualno obravnavo in vstavitev želodčnega balona. Program je primeren za oblikovanje telesa pri ljudeh z velikim presežkom telesnega maščevja.

Revolucionarna naprava za (pre)oblikovanje telesa

Naprava TESLA Former prestige se uporablja za povečanje mišične mase, topljenje maščob, izboljšanje tonusa kože, dvig zadnjice, učvrstitev trebuha in stegen, krepitev mišic medeničnega dna in hrbta, učvrščevanje nadlahti, rehabilitacijo športnih poškodb in popravo drže.

Deluje na podlagi znanstveno potrjene funkcionalne magnetne stimulacije (FMS), ki omogoča stimulacijo globokih mišičnih struktur in uspešno stimulira mišična tkiva brez neposrednega stika s kožo. FMS je neboleča, neinvazivna in zelo učinkovita tehnologija, brez znanih negativnih stranskih učinkov.

Deluje na način, da magnetno polje prodira v telo skozi oblačila in kožo, kar rezultira v učinkih intenzivne vadbe.

Analizator za merjenje telesne sestave

Analizator telesne sestave TANITA MC-980 MA je najbolj izpopolnjen šest-frekvenčni profesionalni analizator telesne sestave, namenjen strankam, ki želijo najvišji nivo zanesljivosti rezultatov. Tanita med drugim pokaže količino podkožne maščobe, trebušne oziroma visceralne maščobe, mišične mase, vode, beljakovin v telesu, izračuna število kalorij, ki jih vaše telo porabi v mirovanju in še mnogo več!

Poleg tega je analizator opremljen kar z dvema možnostma meritve sestave telesa. Ena možnost je meritev telesne sestave sedentarnih oseb in rekreativcev, druga možnost pa predstavlja meritev telesne sestave športnikov.

Tanita opravi tudi tako imenovano segmentno analizo razporejenosti telesne sestave, kar pomeni, da boste zdaj točno vedeli, koliko maščobe, mišične mase … se nahaja na posamezni roki in nogi ter trupu.

Če želite oblikovati res top postavo, o kateri že dolgo sanjate in ki si jo definitivno zaslužite, je Klanmedic pravi naslov za vas! Strokovnjaki so namreč pripravili res vrhunske tretmaje, ki vključujejo drugačne, nove in učinkovite pristope z garantiranimi pozitivnimi učinki.

Čas je za seksi skok v kopalke in odlično počutje v svoji koži. Ne odlašajte, saj bo po nekaj obiskih v Klanmedic-u vaš izgled tak, kot ste si ga od vedno želeli. In to brez lepotnih operacij. Premagajte izgovore in pomisleke ter dajte prednost svojemu zdravju in dobremu počutju.

Preverite spletno stran Klanmedic-a www.klanmedic.si in obiščite tudi njihovo Facebook stran ter Instagram profil in naredite korak proti spremembi, da bo življenje lepše. Nikoli ni prepozno, da naredite nekaj dobrega zase in posledično za svoje bližnje!