POSKUS UBOJA NA PRIMORSKEM: Mlajši moški naj bi z nožem poškodoval Francoza

Kronika

Novogoriški kriminalisti preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja poskusa uboja, ki se je zgodil minulo sredo v zgodnjih večernih urah v Ajdovščini. Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica, bodo dosedanje izsledke kriminalistične preiskave predstavili danes popoldan na tiskovni konferenci.

Fotografija je simbolična.

"V omenjenem varnostnem dogodku je bil z nevarnim predmetom (nožem) poškodovan državljan Francije. Kriminalisti in policisti z območja PU Nova Gorica so mlajšega osumljenca navedenega kaznivega dejanja naslednjega dne prijeli in mu odvzeli prostost," je v sporočilu za javnost zapisal tiskovni predstavnik PU Nova Gorica Dean Božnik. Osumljenca so med vikendom s kazensko ovadbo privedli in izročili v nadaljnji postopek k dežurnemu preiskovalnemu sodniku okrožnega sodišča. Ta je po zaslišanju zanj odredil pripor v solkanskih zaporih.

Prav tako je bilo v sklopu kriminalistične preiskave ugotovljeno, da je omenjeni moški utemeljeno osumljen več hujših premoženjskih kaznivih dejanj velike tatvine oz. vlomov v objekte na območju Policijske postaje Ajdovščina.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija