PODALJŠALI ROK: Svoje predloge po novem lahko oddate do 22. julija

Koper

Občanke in občani Mestne občine Koper (MOK), ki bi še želeli soodločati o porabi proračunskih sredstev, bodo lahko v okviru projekta Predlagam – odločam/Propongo – decido svoje predloge oddali do vključno srede, 22. julija. Odzivov in zamisli je veliko, doslej jih je na naslov participativnega proračuna za leti 2021 in 2022 prispelo skoraj 200.

Ker na MOK želijo ponuditi možnost oddaje predlogov vsem tistim, ki jim zaradi objektivnih razlogov to še ni uspelo, je rok za oddajo podaljšan. Zainteresirani bodo lahko svoje predloge oddali vse do srede, 22. julija, do polnoči. V času zbiranja predlogov so se sicer lahko občanke in občani udeleževali delavnic, kjer so potekale javne predstavitve in razprave ter izobraževanja, kako pripraviti projektne naloge. Čeprav so te zdaj zaključene, lahko vsi tisti, ki jim oddaja predlogov povzroča težave, pomoč poiščejo prek elektronskega naslova ali pa se v času uradnih ur oglasijo na Mestni občini Koper.

Predloge in zamisli lahko oddajo vse občanke in občani s stalnim prebivališčem v MOK, ki bodo do dne oddaje projektnega predloga dopolnili 15 let, in sicer po pošti na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva 10, 6000 Koper, prek elektronske pošte oziroma na spletni strani ali osebno v vložišču občine oziroma na sedežu krajevne skupnosti. Vse pravočasno oddane projektne predloge bo preučila komisija za participativni proračun v sodelovanju s strokovnimi službami MOK in jih dala na glasovanje, ki bo potekalo od 14. do 21. septembra, do 24. ure, na povezavi predlagam-odlocam.koper.si in osebno na vložišču MOK ali na sedežu krajevnih skupnosti. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija