NOV GROZLJIV DETAJL UBOJA V KAVARNI: Osumljenec se je oprl na šank in žrtvi skakal po glavi (VIDEO)

Kronika

Rečani so po grozljivem uboju, ki se je v nedeljo sredi belega dne odvil v lokalni kavarni, še vedno v šoku. Na dan prihajajo nove in nove podrobnosti o krutem napadu, pa tudi podatki o napadalcu. Glasbenica Iulia Josephine Bianca Kolompar je potrdila, da je uboja osumljen njen soprog Roman Brnada. O nedeljskem dogodku pa je spregovorila tudi lokalna policija.

Reški policisti so v sodelovanju s kolegi iz Pulja zaključili kriminalistično preiskavo zoper 36-letnega hrvaškega državljana zaradi suma hudega uboja. V kriminalistični preiskavi je bilo ugotovljeno, da se je 36-letnik 6. februarja v eni od gostinskih lokalov na Pavlinskem trgu na Reki najprej verbalno spopadel s 67-letno državljanko Hrvaške, nato pa jo fizično napadel ter jo večkrat udaril po glavi in telesu. Po dejanju je pobegnil, je sporočila policija.

Jutarnji list pa je neuradno izvedel grozljivo podrobnost – napadalec naj bi se med pretepanjem z rokami prijel za točilni pult in 67-letnici skakal po glavi. Nič presenetljivega torej, da je bil obraz pokojne izmaličen do neprepoznavnosti

Osebje nujne medicinske pomoči je po prihodu na kraj lahko le potrdilo smrt 67-letne ženske.

Roman Brnada 

Okoli 15.50 je policija prejela prijavo občanov, da so na območju Belvederja na Reki opazili moškega brez oblačil, vendar policisti ob prihodu na kraj opisane osebe niso našli. V nadaljevanju intenzivnega iskanja osumljenca je bilo ugotovljeno, da obstaja povezava med obema dogodkoma. 36-letnika so prijeli okoli 18. ure in ga privedli na policijsko postajo.

Na Inštitutu za sodno medicino in kriminologijo KBC Reka bodo jutri opravili obdukcijo trupla preminule 67-letnice, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. 36-letnega osumljenca pa bodo danes s kazensko ovadbo privedli priporskemu nadzorniku, so po pisanju Jutarnjega lista sporočili s Primorsko-goranske policijske uprave.

Kot je neuradno izvedel Novi list iz virov blizu preiskavi, ima policija v rokah morda celo posnetek grozljivega zločina. Kavarna, v kateri se je zgodil uboj, naj bi bila namreč dobro pokrita z nadzornimi kamerami. Nadzorni sistem naj bi imela tako v notranjosti lokala kot na terasi, kamere pa imata tudi bližnja lokal in banka.

Po poročanju hrvaških medijev je uboja osumljen Roman Brnada, ulični glasbenik, ki je nedavno s soprogo nastopil v hrvaški oddaji Supertalent. Po nastopu se je sprl z eno izmed žirantk. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bujenabrigu |  09 .02. 2022 ob  22: 24
Vprasanje casa kdaj se bo zgodilo v Piranu, tam kraljuje kemicni institut. Neki Minimoriss sicer znani piranski narkic je ze vihtel noz po TPCju na mimoidoce prejsnji teden, to je sele zacetek piranistana na obali!
Bella |  08 .02. 2022 ob  18: 27
Hudo, ko odpove glava. Unicen morilec, njegova druzina, tragedija za druzino grozljivo pokoncane... kaj se reci na to? Naj nas Bog ali neka druga sila sciti, da ne pademo v prepad. Vsi mi, se tako zdravi hodimo po robu... kdaj je tisti klik, zal ne ve nihce od nas...
Pjero Panin |  08 .02. 2022 ob  18: 13
Ma koga zanimajo te kisle kumarce od zirije,niso mogli najt druge...dobro je peu
kokodek |  07 .02. 2022 ob  18: 30
21
kaj v lokalu in okolici ni bilo nikogar, ki bi ga ustavil