NESPAMETNA KOLESARJA POD DOZO ALKOHOLA: Toliko je napihal moški na Škofijah, Nemka si je pri padcu zlomila nos!

Kronika

Sinoči ob 22.35 je na Škofijah padel 56-letni kolesar. Policisti so ugotovili, da je padel zaradi neprilagojene hitrosti, preizkus alkoholiziranosti pa mu je pokazal 1,19 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Pri padcu se je lažje poškodoval, izdan mu je bil plačilni nalog. Ob 1. uri pa so policiste iz izolske bolnišnice obvestili, da imajo na zdravljenju 39-letno državljanko Nemčije, ki je na kolesarski stezi od Portoroža proti Luciji padla s kolesom in se pri tem huje poškodovala, zlomila si je namreč nos. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,22 mg/l, izrečena ji je bila globa.

Fotografije so simbolične. 

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 67 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 150 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč z materialno škodo, dve z lažjimi in eno s hujšimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo pet intervencij.

V Izoli je nekdo ukradel SUP znamke ITIWIT, sive in rumene barve, ter karbonsko veslo. Lastnik je oškodovan za 1.000 evrov.

Včeraj ob 13.44 so policisti dobili informacijo, da sta v Kopru padla mladostnika s skuterjem. Policisti so na kraju ugotovili, da je 26-letni voznik motornega kolesa storil premik z vozilom, brez da bi se prepričal, če to lahko varno stori. Za njim je vozil 18-letni voznik motornega kolesa, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil vanj. Oba sta padla in se lažje poškodovala. Obema sledi plačilni nalog.

V Piranu je nekdo na plaži ukradel nahrbtnik z denarnico, dokumenti, gotovino, ključi, uro in kozmetiko. Kasneje so našli odvržene vse predmete, razen gotovine.

Nekdo je vlomil v hišo v vasi Dolnja Košana. Lastnikom je ukradel zlatnino.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali devet ilegalnih migrantov, državljanov Nepala, in sicer pri Kozini.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija