NAPENJALNE RJUHE BELLA DONNA: Kvalitetne rjuhe, ki navdušujejo (FOTO, VIDEO)

Slovenija

Napenjalne rjuhe so rjuhe, ki zaradi všite elastike ostanejo na mestu. Vendar pa je to le ena izmed kvalitet, na katero morate biti pozorni pri rjuhi. Glede na to, da je rjuha v stiku z vašim telesom vsako noč približno osem ur, je pomembno, da je izdelana iz kvalitetnih materialov. Kvalitetne rjuhe omogočajo, da se še dolgo po nakupu ne zmuckajo, se v primeru močnejših barvnih odtenkov ne razbarvajo ali zbledijo in se ne mečkajo, ampak so na ležišču vedno napete. Vse te kvalitete imajo napenjalne rjuhe Bella Donna, ki jih Spalni center Maremico predstavlja v nadaljevanju.

Rjuhe Bella Donna – nemška kvaliteta, ki ji ni para

Rjuhe Bella Donna so napenjalne rjuhe, nemškega proizvajalca Formesse. Izdelujejo jih že od leta 1947, od leta 2001 pa so na voljo tudi v Sloveniji, v Spalnem centru Maremico. Gre za izredno kvalitetne rjuhe, saj zaradi gostega tkanja in dolgih vlaken, nimajo šibkih mest. Tako elastičnost in mehkoba ostajata enaki še več let po nakupu, prav tako pa ni strahu, da bi se rjuha Bella Donna zmuckala. Njihova raztegljivost omogoča, da je ena velikost rjuhe primerna za različne dimenzije vzmetnic – ena rjuha tako brez težav paše na vzmetnico 140x200, pa tudi na vzmetnico 160x200.

Kvalitetne rjuhe Bella Donna navdušujejo tudi s široko paleto barv. Vedno jih je na voljo 54, občasno se kakšni odtenki zamenjajo. Poseben postopek barvanja z izbrano tehnologijo omogoča, da odtenek rjuhe ostaja enak kljub številnim pranjem. Obstojni so tudi njihovi živobarvni odtenki, čeprav so rjuhe Bella Donna pralne na kar 60 °C in zato primerne tudi za alergike in astmatike. Kakovost rjuhe Bella Donna dokazuje tudi certifikat Oeko-Tex Standard 100, ki ga dobijo le zdravju prijazni materiali. Sestavljena je iz 97 odstotkov mako bombaža in treh odstotkov elastana z dodatkom aloe vere in svilenih beljakovin, ki skrbijo za negovanje kože čez celo noč.

Oglejte si spodnji predstavitveni video napenjalne rjuhe Bella Donna. Tako si boste lažje predstavljali, kako se ta rjuha poda na ležišče in kakšne kvalitete zares ima.

Če ne preizkusite, ne veste

Tudi pri rjuhah je tako. Čeprav cena te kvalitetne rjuhe marsikoga odvrne od nakupa, pa številni kupci poročajo o svojem navdušenju nad rjuhami Bella Donna, ki so skoraj neuničljive in posledično na dolgi rok cenejše od rjuh slabše kvalitete.

Maruša

"Te rjuhe so zares dobre! Najprej so se mi zdele malce predrage, zdaj pa vidim, da so vredne vsakega evra. Uporabljam jih že več kot 10 let in jih ne zamenjam več z nobeno drugo znamko. Da ne govorim o izbiri barv… Top! Priporočam."

Jana

"Rjuhe so odlične. Imamo dve različnih barv, da jih lahko uskladim s prevlekami in spalnico nasploh. Perejo se fantastično tudi na 30 stopinj, pa tudi sušijo se lahko v stroju. Dovolj so raztegljive, oprimejo se postelje, tako da je ni potrebno napenjati po vsakem počitku. Se ne muckajo. Cena je precej visoka, ampak po kvaliteti jih ne prekašajo nobene druge rjuhe. Uporabljam jih že par let. Letos bo 10 let. Bravo. Priporočam."

Valentina

"… te rjuhe so eden izmed mojih najboljših nakupov v zadnjem času. Navdušila sem z njimi vso ožjo in tudi širšo družino. Top izdelek."

Kvalitetne rjuhe s trajnostno noto

Še en navdušujoč podatek glede rjuhe Bella Donna: Podjetje Formesse, ki izdeluje kvalitetne rjuhe Bella Donna, je podjetje s trajnostno noto. Ker imata proizvodnja bombaža in celoten cikel bombažnih izdelkov velik negativni vpliv na klimatske spremembe, svoje ogljične odtise pri poslovanju nadomestijo z vlaganji v okoljske projekte za trajnostno pogozdovanje in investicijami v pridobivanje električne energije iz obnovljivih virov držav v razvoju. Imajo naziv "Climate Neutral" podjetja.

Rjuhe Bella Donna primerne tudi za moderne boxspring postelje

Napenjalne rjuhe Bella Donna so enkratne za vse vrste ležišč. Primerne so tako za nižja ležišča kot za visoke vzmetnice. Zadnje čase zelo popularne BoxSpring postelje segajo vse do 45 cm in rjuhe za visoke vzmetnice, so namenjene prav njim. Na trgu pa je tudi taka BoxSpring postelja, ki je izdelana v Sloveniji in pri kateri se postilja zgolj vrhnji sloj ležišča (toper oziroma nadvložek). Za take vrste postelje so na voljo rjuhe za BoxSpring posteljo.

Ekskluzivno v Spalnem centru Maremico

Kvaliteta rjuhe Bella Donna zares upraviči nekoliko višjo ceno. Vsi skeptiki pa lahko to rjuho lastnoročno otipajo v živo, v Spalnem centru Maremico, v ljubljanskih Črnučah (Šlandrova 4). Kako do spalnega centra, si poglejte tukaj.