MOŠKI HUJE POŠKODOVAN PO PREVRAČANJU S TRAKTORJEM: S primorske njive so ga s helikopterjem odpeljali v ljubljanski UKC (FOTO)

Kronika

Na Primorskem se je danes zjutraj zgodila hujša delovna nesreča. Nekaj minut pred 9. uro se je pripetila na območju naselja Lazec v občini Cerkno. 71-letni moški se je z manjšim traktorjem prevrnil po brežini z zgornjega na spodnji travnik in se pri tem huje poškodoval.

Na kraju so idrijski policisti ugotovili, da je 71-letnik pri vzvratni vožnji s traktorjem s prikolico zapeljal preko roba travnika oziroma poti, traktor pa se je večkrat bočno prevrnil po brežini, v dolžini približno devetih metrov, in obstal na spodnjem travniku. Ob prevračanju je 71-letni moški utrpel telesne poškodbe, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Takoj po nezgodi je ponesrečencu ožji sorodnik nudil pomoč in poklical reševalce. Ti so na kraju predvidoma huje poškodovanega moškega zdravniško oskrbeli. Moškega so na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center odpeljali z vojaškim helikopterjem. V intervenciji so sodelovali tudi gasilci PGD Cerkno.

Idrijski policisti so tujo krivdo izključili in bodo o varnostnem dogodku s pisnim poročilom obvestili okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija