KZ AGRARIA KOPER ŠIRI EKIPO: Prijavite se danes!

Koper

Kmetijska zadruga Agraria Koper (KZ Agraria), ugledno podjetje na področju kmetijstva in pridelave, išče novega člana ekipe, ki se bo pridružil kot Skladiščnik (m/ž). Ponujajo priložnost za razvoj in rast v dinamičnem ter perspektivnem delovnem okolju.

Opis delovnega mesta:

V tej vlogi boste odgovorni za skrbno upravljanje skladišča sadja in zelenjave ter skrb za ustrezno organizacijo ter pripravo blaga za transport. Vaše naloge bodo vključevale:

- nakladanje, razkladanje in premeščanje blaga ročno ali z viličarjem (izkušnje z upravljanjem viličarja so zelo dobrodošle),

- pripravo blaga za transport in pomoč pri pripravi komisionov.


Pričakujejo:

- IV. stopnjo izobrazbe,

- poznavanje računalniških orodij za osnovno administracijo,

- vozniški izpit B kategorije,

- samostojnost, organiziranost in prijaznost do strank.


Nudijo:

- zaposlitev za določen čas (tri mesece) z možnostjo podaljšanja,

- varno, stabilno in dinamično delovno okolje, ki spodbuja osebno ter profesionalno rast.


Vabijo vas, da se pridružite njihovi ekipi, kjer boste imeli priložnost delati v stimulativnem okolju, kjer se cenijo in spodbujajo vaše kompetence. Če želite postati del ekipe KZ Agraria, jim pošljite svojo prijavo z življenjepisom na e-poštni naslov: kadrovska@agraria-koper.si.

V KZ Agraria Koper verjamejo v pomen sodelovanja, predanosti in inovativnosti ter cenijo vsakega posameznika. Ne zamudite te odlične priložnosti za razvoj svoje kariere v njihovem podjetju.

Z veseljem pričakujejo vaše prijave!