KOT DA BI GLEDALI FILM: Ampak ne, gre za srhljivo resničnost, s tako vožnjo je ogrožal tudi druge! (VIDEO)

Kronika

V Mariboru je 26-letni voznik osebnega avtomobila pretekli teden storil več prometnih prekrškov in ogrožal druge udeležence prometa. Prevozil je več rdečih luči, vozil po nasprotnem pasu in nepravilno prehiteval. Ko so ga policisti uspeli ustaviti, so ugotovili, da je brez vozniškega dovoljenja, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Policisti so večkratnega kršitelja cestnoprometnih predpisov, ki je z objestno vožnjo huje ogrožal udeležence cestnega prometa, poskušali ustaviti, še preden je zapeljal v križišče pri rdeči luči, vendar je nadaljeval vožnjo s pospešeno hitrostjo. Na regionalni cesti, kjer je hitrost omejena na 80 kilometrov na uro, je vozil s povprečno hitrostjo 154 kilometrov na uro, so minuli teden zapisali na Policijski upravi (PU) Maribor, kjer so včeraj objavili še posnetek te objestne vožnje.

Nekaj utrinkov predrzne in objestne vožnje moškega v Mariboru, sicer večkratnega kršitelja cestno-prometnih predpisov, ki smo ga obravnavali pretekli teden. ⚠️ V zadnjem času smo na naših cestah znova obravnavali več voznikov, ki so huje kršili predpise - ob hitrosti, je posebej zaskrbljujoča tudi vožnja pod vplivom alkohola. Tovrstnim kršitvam bomo več pozornosti namenili že ta vikend. ❤️ Obvarujte sebe, svoje najbližje in druge, vozite strpno, varno, po predpisih!

Posted by Policijska uprava Maribor / Police Directorate Maribor on Thursday, July 27, 2023

Voznika so policisti uspeli ustaviti na območju Dobrenja in mu zasegli vozilo. Zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu bodo zoper voznika podali kazensko ovadbo, so še zapisali minuli teden.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kaj te briga  |  28 .07. 2023 ob  17: 01
Takega idiota ne z palico ampak s kolom!
Miura |  28 .07. 2023 ob  13: 08
Avto mu je pa očka posodil ....