KOPRČANKA VAM BO V ENEM MESECU POMAGALA DO POLETNE FORME: Začenja se 30-dnevni bikini izziv! (FOTO, VIDEO)

Koper

Če ste mislili, da je letos že prepozno za oblikovanje bikini postave, imamo za vas odlično novico. Koprčanka Vida Macura, licencirana kondicijska trenerka, ki je do sedaj pomagala že več kot 800 ženskam do popolne postave, s 1. junijem pripravlja 30-dnevni bikini izziv, v katerem vsem vadečim obljublja izjemne rezultate. Izziva se lahko udeležite na dva načina – prek spleta ali v živo, v koprskem Bodysensu.

Vida Macura

"V času koronavirusa smo bili vsi doma, zato se vsakemu pozna kakšen kilogram viška. Za oblikovanje postave pred poletjem pa še ni prepozno," pove licencirana kondicijska trenerka Vida Macura, ki je na podlagi profesionalne športne kariere in opravljenih raziskav zasnovala Extreme training program.

"Vadeče izgubijo v 6 do 8 mesecih tudi do 35 kilogramov, brez diet. Pri njih tudi ne pride do 'jojo' učinka, saj recimo prenehajo s treningi za štiri mesece, pa se jim kilogrami ne vrnejo nazaj. Nobena se ne drži diete," Vida predstavi rezultate svojega Extreme traininga.

Rezultati po enem mesecu vadbe (še več fotografij si lahko ogledate v galeriji spodaj).

Rezultati, ki jih vidimo na zgornji sliki, so doseženi v enem mesecu. "Vadeče v povprečju trenirajo samo dvakrat na teden po eno uro in se ne držijo nobenih diet. To je pomembno zato, ker imamo tak hiter tempo življenja in nimamo časa trenirati vsak dan, se držati neke diete … Ljudje, ki dosegajo take rezultate, so dober dokaz, da ti treningi delujejo," pove Vida.

Vida med drugo nosečnostjo in sedem mesecev po carskem rezu. 

Trenirajte prek zaprte skupine na Facebooku ali v živo

30-dnevni bikini izziv se bo začel 1. junija in trajal do 30. junija. Potekal bo 'online', prek zaprte skupine na Facebooku Live Extreme training, ali pa v živo, v koprskem Bodysensu. "Online treningi potekajo v živo trikrat na teden. Tudi če ne oddelaš treninga, ostane shranjen in ga lahko oddelaš, ko imaš čas, to je prednost," pove Vida. Se pa s torkom, 2. junijem, začnejo tudi treningi v živo v koprskem fitnesu Bodysense. Potekali bodo dvakrat na teden, ob torkih in četrtkih.

"Udeleženci si bodo v mesecu dni oblikovali postavo za poletje. Prednost extreme treninga je ta, da lahko v enem mesecu res dodelaš postavo in dosežeš prave rezultate," pojasnjuje koprska trenerka. Poleg strokovno vodenih spletnih treningov v živo prejmeš še informacijo o približni porabi kalorij z vsakim opravljenim treningom, demonstracijo in obrazložitev pravilne izvedbe vaj, 30-dnevni jedilnik z recepti in preračunanim kaloričnim vnosom in Vidino 24-urno podporo.

Tako je videti Extreme training!

Objavil/a Regional Video dne Petek, 29. maj 2020

Kako se prijaviti na 30-dnevni bikini izziv?

Vida Macura vabi vse, ki bi želeli sodelovati v 30-dnevnem bikini izzivu, naj ji pošljejo sporočilo oziroma morebitna vprašanja na njen elektronski naslov vida.macura@gmail.com. "Poslala jim bom vsa potrebna navodila, kako se prijavijo na online trening ali pa jih povabila na fizično lokacijo, odvisno kaj bo posamezniku bolj ustrezalo," še dodaja Vida, ki se že veseli druženja z vami.

Ne pozabite pa, da na Vidinem Instagram profilu še vedno poteka nagradna igra v vrednosti 760 evrov