KOPRČAN IZGUBIL DENARNICO: Najditelj je, namesto da bi jo vrnil, naredil to

Kronika

V Kopru je moški z okolice Kopra izgubil denarnico z bančnimi karticami. Neznani storilec, ki je denarnico očitno našel, je s pomočjo kartic opravil tri spletne nakupe. Denarnica je bila kasneje najdena, vendar brez gotovine in bančnih kartic.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 64 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 150 klicev. Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo in štiri z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in dva vloma, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.

Nekdo je vlomil v hišo v Šmarjah in pregledal vse prostore. Kaj je bilo ukradeno bo znano naknadno, ko bo oškodovanec pregledal hišo. V Portorožu je nekdo ukradel nezavarovano kolo znamke Btwin, tip Rock rider, črno-modre barve, vredno 200 evrov.

Ob 19.50 je bila pri vasi Palčje prometna nesreča. Povzročil jo je 17-letni Pivčan, ki je z motornim kolesom zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku trčil v osebni avto, katerega je vozil 51-letni Pirančan. Povzročitelju sledi obdolžilni predlog. Hitri postopek bo uveden tudi za lastnika motorja in zakonitega zastopnika.

V Ankaranu so policisti odkrili ukradeno kolo z motorjem skuter Piaggio ZIP 25, bele barve (ukraden je bil 30. julija na Debelem rtiču). Okoliščine se še preverjajo.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali sedem ilegalnih migrantov: v Podgorju dva državljana Indije, na Sviščakih dva državljana Afganistana, na Starodu enega državljana Afganistana, pri Črnotičah pa dva državljana Alžirije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
solinar |  04 .08. 2021 ob  06: 45
-3
Kartico blokiraš v par minutah, samo do banke moraš prit.