KATERA SEKS POZA JE NAJBOLJ VŠEČ VAŠEMU PARTNERJU? Razkriva, kaj čuti do vas

Trendi

Moški, ki imajo radi misijonarski položaj, v življenju strogo upoštevajo pravila, so zvesti in nežni partnerji, ki vas ne bodo razočarali. Takšni moški zagotovo niso dolgočasni. V tem položaju je vsa njegova pozornost osredotočena na partnerja oziroma partnerko, prisotni so tudi očesni stiki, objemi, poljubi. Če želite stabilnost in izmenično nežnost, je tak moški za vas popolna izbira.

Položaj žličke

Položaj žličke, torej seks poza pri kateri ležita na boku, z njim za vami, razkriva, da gre za moškega, ki nenehno išče potrditev vaših občutkov. Ta položaj omogoča posebno intimnost, kar kaže, da je takšen moški čustvena osebnost.

Pasji položaj

Če vaš moški obožuje pasji položaj, ima rad nadvlado, je alfa samec in se ne želi preveč čustveno odpreti. Ker v tem položaju ni očesnega stika, se počuti bolj varnega. Ta poza navadno ne vključuje čustev ljubezni in spoštovanja. Če moški vztraja pri tem položaju, je možno, da ima težave s samozavestjo.

Vi ste zgoraj

Čeprav je večini moških všeč ta poza, o njih ne pove veliko dobrega. Če vaš moški pri tem vztraja, se ne želi kaj prida potruditi in vam zato dovoli, da prevzamete vajeti. Pomanjkanje ambicij in motivacije ne velja samo za seks, ampak tudi za druge spektre življenja, saj je ta moški večinoma vajen, da mu je vse postreženo na pladnju.

Če pa ne vztraja samo pri tem položaju, ampak mu je le eden izmed najljubših, to kaže na igrivo domišljijo. Takšen moški vam lahko priskrbi veliko dobre zabave.

Odmika se od vas

Če se moški takoj po seksu odmakne od vas, je to znak, da želi ohraniti distanco. Ta poteza ustvarja varno razdaljo od vas, tako psihično kot čustveno.

Stiska vas k sebi

Če vas moški med seksom privije k sebi, si želi več intimnosti. Gre za znak zaupanja in nežnosti. Ta tip moškega ima pravzaprav rad, da o vsem odloča njegova partnerka oziroma partner.

Ležanje na boku

Če moški po seksu leži poleg vas na boku, v položaju žličke, za vami, je popolnoma nor na vas, a tudi malo posesiven. To početje kaže na to, da ima rad nadvlado. Če pa se želi božati v položaju žličke, in vi ležite za njim, ta položaj razkriva nekoga, ki ima rad, da drugi skrbijo zanj.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija