KAI BEHRENS: "Jadralna regata Go to Barcolana from Slovenia si zasluži maksimalno podporo"

Piran

Hotel Kempinski Palace Portorož in MK Group sta s projektom Go to Barcolana tudi letos partnerja največji svetovni regrati Barcolana, ki združuje najboljše svetovne jadralce. MK Group s to potezo potrjuje, da je strateški partner pri razvoju turizma v celotni regiji. Več kot 60 jadrnic iz vse Evrope in več kot 500 udeležencev se je zbralo pred hotelom Kempinski Palace Portorož, da bi se udeležili regate Go to Barcolana, najboljši pa so prejeli dragocene nagrade.

Kai Behrens (na fotografiji zgoraj), generalni direktor hotela Kempinski Palace Portorož, je povedal, da je 'Barcolana 51' ena najbolj prestižnih svetovnih jadralnih regat  in dodal, da je ponosen, ker je hotel Kempinski Palace Portorož že drugo leto zapored del tega prestižnega dogodka: "Jadralna regata Go to Barcolana from Slovenia by Kempinski and MK Group si zasluži maksimalno podporo, saj prispeva ne le k promociji slovenskega jadranja in športa, temveč tudi  k večji obiskanosti samega Portoroža, večjemu številu turistov, boljši podobi te destinacije in posledično  razvoju slovenskega turizma."

Start regate Go to Barcolana from Slovenia je bil izpred hotela Kempinski Palace Portorož, ambasador letošnje reli regate pa je ponovno Vasilij Žbogar, eden najuspešnejših slovenskih jadralcev in prejemnik večjega števila olimpijskih odličij.

Vasilij Žbogar

"MK Group kot ena vodilnih hotelskih družb v regiji aktivno prispeva k razvoju slovenskega turizma, kar uvršča Portorož med najprestižnejše turistične kraje na tem delu Jadrana," je povedala Jelena Baronik v imenu MK Group in dodala, da je strateška zaveza MK Group, da podpira lokalne skupnosti in prireditve, s katerimi bodo destinacije, v katerih hoteli delujejo, še bolj prepoznavne in privlačne za turiste. Ravno to je eden od razlogov, zakaj sta MK Group in hotel Kempinski Palace Portorož tudi letos v Portorož pripeljala jadralno regato Go to Barcolana. Poleg tega je potrdila tudi strateško zavezanost MK Group letališču Portorož: "Letališče je eden nosilcev razvoja, predvsem za Portorož kot turistično destinacijo, pa tudi za turizem na slovenski in celotni istrski obali. V ta namen je predvidena širitev vzletno-pristajalne steze, ki je nujna za vzpostavitev novih letalskih povezav oz. za še boljši dostop do destinacije. Postopek še poteka in MK Group, skupaj z ostalimi lastniki letališča Portorož, upa na pozitiven odziv ustreznih institucij," je dejala Baronikova.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija