IZOLSKA BOLNIŠNICA OBJAVILA RAZPIS: Iščejo novega strokovnega direktorja

Izola

Splošna bolnišnica Izola z javnim razpisom išče novega strokovnega direktorja. Kandidati morajo imeti vsaj pet let vodstvenih izkušenj v zdravstvu in izobrazbo medicinske smeri na vsaj 8. ravni. Prav tako morajo kandidati izkazati znanje slovenskega, italijanskega in enega svetovnega jezika, je razvidno iz razpisa objavljenega v Uradnem listu.

Kandidati morajo imeti opravljeno tudi specializacijo s področja dejavnosti bolnišnice, predložiti pa mora program strokovnega dela in razvoja zavoda, ter potrdilo o nekaznovanosti.

Strokovnega direktorja bodo imenovali za mandatno dobo štirih let, pogodbo pa bodo sklenili za čas izvrševanja funkcije strokovnega direktorja. Kandidati morajo prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev v roku 20 dni od objave razpisa poslati na naslov bolnišnice, o izbiri pa bodo obveščeni v roku 30 dni, je še razvidno iz razpisa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Marko |  05 .06. 2023 ob  18: 25
Leta nazaj so na obrtni zbornici iskali direktorja in edini v Sloveniji, ki je izpolnjeval pogoje je bil en grobar iz Krasa iz stranke SD. Tu ne bo nič drugače.
Imperio  |  05 .06. 2023 ob  09: 18
Kaj pomeni strokovnega direktorja?
Od kar stoji bolnica ste iskali pol pismene