EKSKLUZIVNI TEČAJ V KOPRU! Še zadnja prosta mesta za sommelierja 1. stopnje

Koper

Po skoraj 20 letih bo v Kopru ponovno organiziran tečaj "Sommelier 1. stopnje" pod okriljem Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije in kleti Vinakoper.

Strokovni tečaj, s katerim udeleženci pridobijo naziv 'sommelier', se bo pričel že prihodnji teden.

Postanite član edinega mednarodnega sommelierskega društva v Sloveniji in ne zamudite pomembne priložnosti. Na voljo je samo še nekaj prostih mest!

Tečaj bo trajal 75 ur in bo potekal v prostorih Vinakopra od 24. februarja do 21. aprila večinoma ob ponedeljkih in torkih popoldan od 16.30 do 20.30 oz. 21.30.

Kot polnopravni člani v svetovni sommelierski organizaciji ASI, društvo Sommelier Slovenije organizira izobraževalne tečaje, ki potekajo po mednarodnih programih.

Kandidati bodo na tečaju prve stopnje pridobivali znanja s področij: vinogradništva, vinarstva, poznavanja slovenskih ter pomembnejših tujih vinorodnih dežel in vin, opisa in strežbe vin, bontona, zakonodaje, sokov, piva, žganih pijač, napitkov, mešanih pijač, kulturi in tradiciji pitja vina ter spoznavanja osnovnih usmeritev spajanja hrane in vina.

Zaokrožena celota osnovnih znanj udeležencem omogoča opravljanje sommelierskih del in nadaljevanje študija na višjih stopnjah.

Vse, ki vas sommelierstvo in kultura pitja vina zanimata, vabijo na tečaj v Kopru. Ker je prostih le še nekaj mest, čimprej pošljite povpraševanje preko elektronske pošte na naslova: tecaji@sommelier-assoc.si ali info@sommelier-assoc.si. Zainteresiranim bodo poslali vse informacije.

Ne zamudite edinstvene priložnosti!

Deli novico: