DOBRA NOVICA: Trgo ABC odpira svoja vrata!

Koper

V torek, 14. aprila, bodo v Trgo ABC ponovno odprli vrata mehaničnih in karoserijskih delavnic v skladu z vsemi zdravstvenimi priporočili.

Ne tvegajte svoje varnosti v prometu

Servis vozila vam omogoča, da sproti odpravljate napake in tako podaljšujete življenjsko dobo vozila. Če s pregledom odlašate, je strošek popravila lahko višji. Naj vaše vozilo služi svojemu namenu še dolgo časa. Za vašo varnost gre.

Popoln rezultat

Karoserijska delavnica Trgo ABC vam ponuja tudi bogat izbor storitev ter visokokavostna ličarska in kleparska popravila. Ekipa specializiranih karoseristov in kleparjev bo prevzela vaše vozilo in vam ponudila najprimernejšo rešitev. Popravilo karoserije na vozilu je lahko vaša najboljša investicija v vašega jeklenega konjička.

Tudi pnevmatike bo treba zamenjati

Poznate vse lastnosti, ki jih ima stabilna in varna letna pnevmatika? Svetovalci storitev Trgo ABC vam bodo dali prave odgovore.

Naročite se za zamenjavo letnih pnevmatik ter za servisna in ostala mehanična in karoserijska popravila. Veseli bodo vašega klica in vas v najkrajšem možnem terminu tudi sprejeli.

Trgo ABC vam želi vesele velikonočne praznike!