ČE BOSTE POČELI TOLE, BO "GLAVOBOL" PONEHAL: Štirje načini, kako hitro vzburiti žensko

Trendi

Ljudje imajo spolne odnose v povprečju 127-krat na leto. Kar 41 odstotkov žensk raje spi kot seksa, ena od šestih pa razmišlja o drugem moškem, ker je njen partner preveč predvidljiv. Toda za to obstaja zdravilo, ki je kombinacija domišljije in truda.

Bodite nepredvidljivi

Lažen glavobol se najpogosteje nanaša na besedo predvidljivost, ki velja za enega izmed največjih morilcev libida. Vsekakor ni dobro, da vaša partnerka lahko v naprej natančno napove, kdaj in kako bosta seksala. Izognite se rutini in svoje spolno življenje pomaknite izza vrat spalnice, začnite prakticirati nove spolne tehnike in partnerko presenetite.

Držite jo za roke

Na dlani imamo več kot 40.000 živčnih končičev. Ne bojte se nežno ujeti njene dlani med hojo po ulici ali med gledanjem filma. Poleg tega je držanje za roke prikupno. Je subtilna oblika potrditve ljubezni, ki krepi partnerski odnos.

Objemite jo

Ljudje pogosto omenjajo, da bi želeli več fizične naklonjenosti s strani partnerja, ki ne vključuje seksa. Ko boste naslednjič s partnerko, se objemajta vsaj dvajset sekund. Objemi pomirjajo, krepijo medsebojno vez in ni treba, da vodijo v seks. Bistvo je pokazati, kako močno si želite partnerko zunaj spolnega okolja, kar bo, ironično, ključno za to, da si bo bolj želela seksa.

Zazrite se v njene oči

"Stik z očmi je lahko zelo čuten in je odličen način za povečanje vzburjenja," pravi strokovnjakinja za seks in odnose Shamyra Howard. Izberite čas, ko se bosta oba počutila sproščeno. Nato si vzemita dve minuti, da si brez pogovora zreta v oči. Stik z očmi je pravzaprav temeljna sestavina tantričnega seksa, saj je zelo močan in učinkovit način za povečanje intimnosti.

V roke vzemite krpo za čiščenje

Po poročanju Journal of Family Issues pari, ki skupaj čistijo, poročajo o večjem zadovoljstvu v zvezi. Avtor študije dr. Adam Galovan pravi, da lahko ženske vašo stopnjo zanimanja za pomoč doma enačijo z vašo stopnjo zanimanja zanje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Munk |  25 .10. 2020 ob  22: 08
na uho ji nežno zašepetaš svoj TRR... TERNA!
Munk |  25 .10. 2020 ob  22: 07
cc