BI IMELI KIOSK V KOPRU? Občina je objavila razpis za najem

Koper

Mestna občina Koper je včeraj objavila razpis, s katerim bo za pet let oddala v najem javne površine za postavitev kioskov. Zainteresirani ponudniki se lahko na razpis prijavijo do 17. maja.

MOK želi z razpisom v najem oddati površine na Ukmarjevem trgu, avtobusnem postajališču ob tržnici (nasproti Zelenega parka), glavni avtobusni postaji, Kosovelovem trgu, ob Ulici Vena Pilona (ob podhodu pri Semedelski cesti), ob stadionu Bonifika, na avtobusnem postajališču pri banki Intesa Sanpaolo, avtobusnem postajališču na Cesti na Markovec in ob kopališču v Žusterni. Na teh površinah bodo izbrani ponudniki lahko postavili le trafiko.

Ponudniki, ki želijo sodelovati na razpisu, morajo ponudbo predložiti na za to namenjenih obrazcih do 17. maja. Izklicna najemnina znaša 2.000 evrov, vse javne površine pa se oddajajo v najem v stanju, v kakršnem so. Najemniki bodo za uporabo javne površine morali plačati tudi občinsko takso, ki za leto 2019 (od julija do konec decembra) znaša 655 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  27 .04. 2019 ob  13: 29
Kdo še rabi trafiko? Na tistih mestih bi lahko prodajali jagode.
lepotica |  26 .04. 2019 ob  16: 46
Za imet trafiko moraš imet še najmanj en lokal.Najemnine so drage in ne zaslužiš za sebe ,kje so pa ostali prispevki, za druge zaposlene,za stroške.....
bubobubo |  26 .04. 2019 ob  13: 07
se bojim, da ne bo velikega odziva, ker s trafiko ni nekega zaslužka