ZMAGA JIM JE UŠLA ZA LAS: Portorožana in Brežičan na evrovizijskem izboru San Marina (VIDEO)

Piran

Mlada fantovska skupina Booom je med skoraj 800 tekmovalci iz vse Evrope zasedla peto mesto na evrovizijskem izboru Una voce per San Marino. Luka Cvetičanin in Patrik Mrak prihajata iz Portoroža, Matevž Derenda iz Brežic, prijateljstvo med njimi pa se je začelo že pred leti med nastopanjem v priljubljenem muzikalu Briljantina.

 

Patrik Mrak, Luka Cvetičanin in Matevž Derenda so na evrovizijskem izboru Una voce per San Marino v sobotnem finalu zasedli peto mesto v konkurenci skoraj 800 kandidatov iz vse Evrope in Avstralije.

Domov se vračajo zadovoljni, saj so dobili veliko pohval, premagali so tudi vse kvalifikante ter pet od osmih povabljenih zvezdnikov, vključno z ikonično Loredano Berte in Corono.

To je že druga dobra festivalska uvrstitev skupine v zadnjem času. Lani poleti ji je na festivalu MMS do zmage zmanjkala le ena sama točka.

Luka Cvetičanin in Patrik Mrak, ki prihajata iz Portoroža ter Matevž Derenda iz Brežic, so osnovali trio po razpadu skupine Soulution. Luka in Patrik se poznata še iz srednješolskih dni, oba sta obiskovala Gimnazijo Piran, prijateljstvo z Matevžem pa se je začelo med ustvarjanjem in nastopanjem v priljubljenem muzikalu Briljantina.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija