ZLOČIN PRI SOSEDIH, KI JE ŠOKIRAL JAVNOST (POZOR, VZNEMIRJUJOČE FOTOGRAFIJE): Psička pasme pekinezer s hudimi poškodbami vagine (FOTO)

Kronika

Na Hrvaškem je psička pasme pekinzer doživela pravo nočno moro, poroča spletna stran Jutarnji list. Našli so jo v zelo slabem stanju, pred veterinarsko ambulanto v Zaprešiću, s hudimi poškodbami vagine.

Kot so za hrvaške medije povedali v veterinarski ambulanti, je imela psička poškodovano vaginalno steno, na kateri je bila ureznina dolga okoli pet centimetrov in precej globoka. Kako je nastala poškodba, je težko oceniti, vsekakor je šlo za zlorabo, so ugotovili veterinarji. Psička je imela še več poškodb na glavi in na zgornji strani vagine, vendar je bila notranja poškodba alarmantna.

So pa veterinarji izključili možnost, da bi psičko tako hudo poškodoval drugi pes. Sumijo, da gre za zlorabo in to s predmetom, glede na poškodbe. Psička ni imela mikročipa, zato niso mogli ugotoviti lastnika.

Kar je še huje, vse kaže, da je šlo za posilstvo, kar pa še ni uradno potrjeno. Najprej so mislili, da jo je povozil avto, saj je bilo ob najdbi okrog nje veliko krvi. Psička je stara okoli pet let in tehta osem kilogramov.

Zdaj čakajo posnetke kamer video nadzora, ki bi lahko razkrili, kdo je psičko pustil pred vrati.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija