S KAPUCO NA GLAVI SREDI DNEVA OROPAL TRGOVINO AGRARIE: Vse več tatvin, Fakin bo zahteval ukrepanje!

Kronika

V okolici Kopra je včeraj neznanec v trgovini izkoristil nepazljivost prodajalke, ki se je nahajala na enem od oddelkov v trgovini in zlagala artikle, ter iz blagajne ukradel denar, so sporočili s koprske policijske uprave. Po naših informacijah gre za poslovalnico KZ Agraria v Marezigah, iz katere je nepridiprav odnesel dnevni izkupiček.

Storilca naj bi pri dejanju posnele varnostne kamere.

Kot nam je zaupal direktor koprske Agrarie Robert Fakin, se podobni dogodki zdaj pojavljajo že skoraj vsak dan. Pred kratkim so jim iz Agrocentra ukradli 40 škarij. "Zaskrbljen sem zaradi predrznosti storilcev," pravi Fakin, ki opisuje, da tatovi mirno vstopijo v trgovino sredi naselja, s kapuco na glavi, medtem ko prodajalka opravlja drugo delo, mirno vzamejo denar iz blagajne in odkorakajo.

Fakin je še opisal, da se v obdobju praznikov število tatvin poveča, predlaga pa, da bi se na to temo sestali tudi župani obalnih občin in se pogovorili o ukrepih za preprečevanje tovrstnih dejanj. Kot je dodal, so storilci tako trgovcem kot policiji in varnostnim službam dobro znani, a jim očitno sodstvo ne more stopiti na prste.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  13 .11. 2019 ob  19: 21
Zupani se bodo pogovarjali in razglabljali,niti eden ni bil prodajalec in delal v trgovini.
Dokler bo prodajalka morala zraven se zlagat na police,jih cistit,urejat,hodit v skladisce,dajat nasvete bo kasa osamljena.
Me zanima kaj bodo pogruntali,sledi nadaljevanje...
glas razuma |  13 .11. 2019 ob  18: 16
Sama poslovalnica je kriva da to dejanje , blagajno morajo vedno imeti pod nadzorom , če prodajalci imajo poleg blagajne še naložena druga dela je sam sistem dela napačen , treba bo posodobit procese dela , tako da roparjem ne dajo možnost takih podvigov