VELIK PREOBRAT V PRIMERU DEKLICE DANKE: Osumljenec prekinil tišino, to je sporočil

Kronika

Eden izmed dveh glavnih osumljencev umora 2-letne deklice Danke Ilić, Srđan Janković, se je odločil prekiniti molk. Odločitev, da se ne želi več braniti z molkom, ampak o zločinu spregovoriti, je sporočil prek svojega odvetnika.

Trupla deklice Danke Ilić (levo) še vedno niso našli. Na desni fotografiji osumljeni Srđan Janković. 

Njegov odvetnik je napovedal, da bo osumljeni 50-letnik svoj zagovor podal v prihodnjem obdobju, je dejal vir na višjem državnem tožilstvu za Blic.

Spomnimo, bil je 26. marec, ko je na Banjskem polju pri Boru izginila deklica Danka. Po desetdnevni iskalni akciji je policija prijela Srđana Jankovića in Dejana Dragijevića iz Bora, ki sta osumljena, da sta z avtomobilom zbila deklico, nato pa njeno truplo naložila v prtljažnik in odpeljala na divje odlagališče odpadkov. Truplo deklice do danes ni bilo najdeno.

Dragijević je podrobno opisal umor in kam so odvrgli truplo, a policija po podrobni preiskavi odlagališča, Dragijevićeve družinske hiše, jaškov in drugih krajev, ni našla nobenih sledi o deklici. Prav tako niso našli njenih bioloških sledi v avtomobilu, ki naj bi ga uporabila osumljenca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija