20 DNI ISKANJA TRUPLA 2-LETNE DANKE ILIĆ: Osumljenci "vozijo okrog" policijo (FOTO)

Kronika

V Srbiji še vedno iščejo truplo 2-letne Danke Ilić iz Bora. Policija pregleduje območje med vasjo Zlot in vasjo Sumrakovac, kjer je veliko deponij in vodnih rezervoarjev. Kot je znano, je eden od osumljencev za njen umor na zaslišanju priznal, da je truplo malčice premestil na drugo lokacijo, kar otežuje delo policije. Osumljenec, njegov pokojni brat (umrl je v policijskem pridržanju za posledicami srčnega infarkta) in oče so vozili policijo od lokacije do lokacije, kjer naj bi skrili truplo.

Kot smo poročali, je malčica izginila 26. marca letos z dvorišča v Banjskem Polju na vzhodu Srbije, ko je njena mama šla dati vodo starejšemu sinu. Deset dni je potekala obširna policijska preiskava, v katero se je vključila dunajska policija in Interpol, potem pa se je izkazalo, da je 2-letna Danka umrla nasilne smrti.

Z avtomobilom sta jo zbila 50-letni Srđan Janković in 50-letni Dejan Dragijević, kot sta priznala sama. Ker sta bila pijana v službenem času in s službenim avtomobilom, sta malčico naložila v prtljažnik in se odpeljala. Ker se je med vožnjo zbudila, jo je eden od njiju zadavil, nato sta truplo odvrgla na deponijo, od koder naj bi ga Dragijević premestil na drugo lokacijo.

Osumljenca sta zaposlena pri javnem vodovodnem podjetju in zagotovo zelo dobro poznata tisto območje. Ker obstaja sum, da sta Dragijeviću truplo pomagala premestiti njegov brat in oče, so policisti priprli tudi njiju, a je brat ponoči umrl v pridržanju za posledicami srčnega infarkta.

Če so Dragijevićevi skrili truplo ali ga odvrgli, je to lahko kjerkoli, so prepričani vaščani, saj je območje v glavnem nedostopno, z veliko skritimi kraji. Kot so sporočili iz Uprave kriminalistične policije v Beogradu, še vedno intenzivno iščejo Dankino truplo in potrjujejo okoliščine primera.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija