VEČ KRIMINALISTIČNIH PREISKAV V KOPRU: Povezane z aretacijo iskane osebe v prestolnici?

Kronika

Po naših informacijah naj bi včeraj v Kopru potekalo več hišnih preiskav. Kriminalisti naj bi preiskali tudi dom sorodnika enega izmed članov kriminalne združbe Kobra, ki je še vedno v zaporu. Policijska uprava (PU) Ljubljana je medtem včeraj v prestolnici aretirala iskano osebo. Gre za naključje ali povezane zadeve? So hišne preiskave na območju PU Koper del preiskave, ki je pripeljala do aretacije v Ljubljani?

Na Letališki cesti v Ljubljani se je včeraj okoli 13.30 zgodila filmska aretacija. Ducat zamaskiranih in oboroženih policistov je prijelo dva osumljenca. Enega od osumljencev so po pisanju Dnevnika potegnili iz avta prestižne znamke s tujo, najverjetneje slovaško registrsko številko. Kot so sporočili s PU Ljubljana, je šlo za prijetje iskane osebe.

Več informacij zaradi interesa preiskave niso želeli razkriti. Po pisanju časnika naj bi namreč šlo za začetno fazo preiskave kaznivih dejanj, v katera naj bi bilo vpletenih več oseb.

Ali so aretacija v Ljubljani in hišne preiskave, ki naj bi se po naših informacijah včeraj odvile v Kopru, med drugim tudi na domu sorodnika člana združbe Kobra, ki je še v zaporu, povezane oziroma del iste kriminalistične preiskave, smo vprašali na PU Koper. Odgovore še čakamo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  09 .01. 2020 ob  07: 42
oni s slovaško registracijo bi lahko bil iz zadeve marina