VANDALI "Z REZILI" NA DELU: V Strunjanu porezal za 500 evrov žive meje, v Sežani prerezal pnevmatike

Kronika

V Sežani je neznanec na parkiranem vozilu Citroen C4 picasso prerezal vse štiri pnevmatike in lastnika oškodoval za 400 evrov. V Strunjanu pa je neznanec porezal živo mejo ob hiši in lastnike oškodoval za 500 evrov.

Policisti na območju Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjem dnevu posredovali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 142 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in nesrečo z lažjimi poškodbami. Obravnavali so še dva vloma, dve poškodovanji tuje stvari in nasilje v družini. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali šestkrat.

V Kampelu so vlomili v klet in iz nje ukradli baker v vrednosti 2.000 evrov. Domačin je pri tatvini zalotil dva moška, ki pa sta uspela pobegniti.

Včeraj ob 12.30 je prišlo do nesreče na cesti med Sežano in Senožečami, kjer je 41-letni voznik tovornjaka izsilil prednost 46-letni voznici avtomobila. V trčenju je bila poškodovana 15-letna hčerka voznice. Povzročitelju nesreče je bil izdan plačilni nalog.

Ilegalne migracije

Policisti na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah pri Jelšanah obravnavali ilegalnega migranta iz Turčije. Popoldne pa so v Pobegih ustavili avtomobil BMW, v katerem so bili štirje Afganistanci. Danes zjutraj so policisti pri Starodu obravnavali državljana Libije. Postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija