UGODNOSTI ZA DOMAČINE V TERMAH PORTOROŽ: Prepustite se zdravilni termalni vodi in razvajanju v savnah

Piran

Razstrupitev, sproščanje in aktivno življenje je za človeka pomembno vselej, ne samo v zimskem času. V poletnih mesecih včasih pozabimo na načela zdravega življenja, ki smo se jih držali celo leto. Da bi zdrav način življenja ohranili tudi poleti, so v Termah Portorož, ki delujejo v sklopu hotelov LifeClass Hotels & Spa Portorož, v mesecu juniju pripravili številne ugodnosti za domačine.

Zdravo živeti pomeni biti aktivni. V fitnes centru LifeFit so za vztrajne športnike in posameznike, ki želijo ostati aktivni tudi med poletjem, pripravili posebno ponudbo za 3-mesečno karto, ki velja junija, julija in avgusta. Akcijska cena karte je 100 evrov.

Po dobrem treningu se prileže razstrupitev. V Termah Portorož lahko svoje telo razstrupite v Sauna Parku, kjer se nahaja sedem različnih vrst savn, ledena jama, Kneipp potočki, tepidarij in masažni bazen. Tu boste našli tudi solno savno, ki je bogata z nerafinirano soljo iz Sečoveljskih solin. Pred savnanjem se s soljo natrite po telesu, koža bo tako mehka in voljna. V juniju lahko izkoristite njihovo ugodnost 1=2, ki vam omogoča, da od ponedeljka do petka ob nakupu 2-urne vstopnice drugo dobite brezplačno.

Podobna ugodnost velja tudi za vstop v bazene s termalno vodo Pramorje - ob dvournem ali štiriurnem vstopu v bazene plača eden, uživata pa dva. Že od 11 evrov dalje. V Termah Portorož je plavalnim podvigom namenjenih kar 700 m2 vodnih površin. Blagodejna termalna voda je primerna tako za zabavo najmlajših, kot tudi za sprostitev odraslih. Potopite se v edini bazen s termalnim Pramorjem na Obali in izstopite prerojeni.

Vse potrebne informacije dobite na telefonski številki 05/692-8060 in na povezavi tukaj