SIMFONIJE KOPRA TA VIKEND POD LUŠKIMI ŽAROMETI NE BO: Organizatorjem je načrte prekrižala slaba vremenska napoved

Koper

Zaradi slabe vremenske napovedi za prihajajoči konec tedna so organizatorji Simfonije Kopra sprejeli odločitev o odpovedi petkovega koncerta Orkestra Slovenske filharmonije na potniškem terminalu.

Organizatorji – Mestna občina Koper, Luka Koper in Društvo prijateljev glasbe – so kljub dobrim namenom, vloženemu trudu in prizadevanju zaradi slabe vremenske napovedi za petek in soboto primorani odpovedati prireditev Simfonija Kopra. Ob tem se zahvaljujejo vsem, ki so se do zadnjega trudili za izvedbo koncerta. Kupcem vstopnic bodo kupnino vrnili. 

Če ste vstopnico kupili na spletu, pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda), na elektronski naslov info@eventim.si. Povračilo kupnine se uredi na enak način, torej z enakim plačilnim sredstvom, kot je bil opravljen nakup.

Če ste vstopnico kupili na prodajnem mestu, se tja oglasite osebno in s seboj prinesite originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer ste opravili dejanski nakup, razen v primeru, da ste vstopnico kupili pri Petrolu, kjer vam kupnino povrnejo na vam najbližji črpalki.  

Organizatorji se zahvajujejo za razumevanje.