RAČJEMU NIMFOMANU MORALI ODREZATI PENIS: Paril se je do desetkrat na dan

Svet

Racak Dave je postal medijska senzacija zaradi posledic, ki mu jih je prinesel njegov nagon za parjenje. Paril se je namreč do desetkrat na dan, zato se je njegov penis okužil. Lastnik je poskusil z antibiotiki, a ker to ni pomagalo, ga je odnesel k veterinarju. Tam so ugotovili, da je okužba tako velika, da je edini izhod amputacija penisa. Zaradi pretiranega uživanja v družbi samic je Daveu ostal le centimeter.

Lastnik racaka je povedal, da njegova želja po samicah ni nikoli oslabela in da je čutil potrebo tudi, ko ni bila sezona parjenja. Zdravniki so pojasnili, da je penis lahko poškodovala ena od samic. Zelo hitro namreč lahko postanejo agresivne, če jih nekdo draži, zato je možno, da je bil penis udarjen s kljunom v obrambi samice pred nenasitnim ljubimcem.

Čeprav je Daveu ostal le centimeter njegovega penisa, mu to ne bo otežilo življenja, saj race uporabljajo penis samo za razmnoževanje. Veterinarji pravijo, da se bo po okrevanju zagotovo počutil čudno in bo verjetno ponovno poskusil s parjenjem. Vendar ta operacija je bila nujna, ker bi se sicer okužba lahko razširila na preostali del telesa, kar bi lahko povzročilo smrt.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija