PRIJAVLJENIH JIH JE SEDEM: Kdaj bo koprski Zavod za mladino, kulturo in turizem dobil novega direktorja?

Koper

Rok za prijavo na razpis za delovno mesto za direktorja oz. direktorice Javnega zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper je potekel v ponedeljek, 26. februarja. V razpisanem roku je prispelo sedem prijav, na Mestni občini Koper (MOK) pa imen prijavljenih ne razkrivajo.    

 

Na Mestni občini Koper so potrdili, da so na razpis za delovno mesto za direktorja oziroma direktorico Javnega zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper prijeli sedem prijav, imen pa ne razkrivajo. "Imen prijavljenih kandidatov zaradi varovanja osebnih podatkov v tej fazi ne moremo razkriti," so zapisali. Prav tako niso odgovorili na vprašanje, ali je med kandidati, ki so se prijavili, tudi Marko Ferluga, ki je nasledil prejšnjo direktorico Mojco Vojska, ki je junija lani odstopila s tega položaja.

Kot so pojasnili, bo popolnost prijav pregledala komisija, sestavljena iz članov sveta zavoda, v primeru pomanjkljivih prijav pa bodo prijavitelji pozvani k dopolnitvi.

Direktor tega javnega zavoda upravlja s tremi pomembnimi področji za mesto in ljudi: mladino, kulturo in turizmom. Na MOK zatrjujejo, da so vsa delovna področja enakovredna. Tako torej ni pričakovati, da bo z izbiro novega vodje katero izmed teh treh področij bolj v ospredju.

Kdaj bo novi direktor izbran, še ni znano. Končno besedo pri tem bo imel župan Aleš Bržan."Svet zavoda bo pregledal vse popolne prijave, s kandidati, ki bodo izpolnjevali razpisne pogoje, bo opravljen tudi razgovor. Po zaključenem postopku svet zavoda imenuje direktorja, soglasje k imenovanju pa poda župan v imenu ustanoviteljice," so še navedli v kabinetu župana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Zvitalisica |  01 .03. 2024 ob  18: 37
Brez veze, vse zmenjeno. Zaposlovanje po babi i stricevima, zato so rezultati taksni kot so.
Od zupana, ki mirno hladno izjavi, da je pac mestno jedro mrtvo ze pred njim in da imamo opravka z nesposobnimi podjetniki, clovek pa nima dan delovne dobe v realnem sektorju ni kaj pricakovat, sebi in svojim sposobnostim izbira sodelavce!!!!