PREHRANSKA DOPOLNILA, KI IZBOLJŠAJO VAŠE ZDRAVJE: Izkoristite super popuste na izdelke znamke Biostile

Slovenija

Podjetje Biovis z blagovno znamko Biostile predstavlja sinonim za kakovost, saj se v podjetju dobro zavedajo, da odličnost ni enkratno dejanje ali dosežek, temveč način življenja. Svojim strankam ponujajo zgolj izdelke iz surovin, proizvedenih v skladu z najvišjimi standardi v industriji, katerih namen je v prvi vrsti učinkovita pomoč pri ohranjanju zdravja in zdravega življenjskega sloga sodobnega človeka. Iz tega razloga stremijo k najvišji kvaliteti, kar se med drugim kaže v naravnem in prijetnem okusu vseh prehranskih dopolnil in čajev, ki vam narišejo nasmeh na obraz, ter čudovitim vonjem kozmetike, ki vas napolni z občutkom sreče. Biostile izdelki so plod aktivnega sodelovanja mednarodne ekipe strokovnjakov. Na sedežu podjetja v Komnu imajo dva proizvodna obrata. Prvi je obrat za proizvodnjo prehranskih dopolnil, v katerem opravljajo dejavnosti proizvodnje, pakiranja in skladiščenja prehranskih dopolnil in čajev; drugi, na novo vzpostavljen obrat pa je namenjen za proizvodnjo kozmetičnih izdelkov. Zavedajte se, da ste sami odgovorni za svoje zdravje, zato sprejemajte tehtne in dobro premišljene odločitve. Naj vam ne bo vseeno, kaj date nase in še posebej vase.

Ustanovitelji Biovisa, ki na področju prehranskih dopolnil delujejo že od leta 1990, so člani družine Kosmina iz Komna na Krasu. Direktor podjetja je Dalibor Kosmina.

V zadnjih desetih letih se je Biovis močno razvil in razširil ter izdal svojo blagovno znamko Biostile, kar pomeni velik korak naprej v smeri osamosvojitve. Pod okriljem Biovisa so združili domače in tuje strokovnjake na področju prehranskih dopolnil in najboljše dobavitelje surovin v evropskem prostoru ter podjetje nadgradili z modernimi proizvodnimi obrati.

Dalibor Kosmina, direktor podjetja Biovis d.o.o.

Herta Kosmina, poznana z malih zaslonov, predstavlja srce in možgane Biovisa, saj je prav ona tista, ki se je zaradi osebnih zadev podala v podjetniške vode, čez katere uspešno pluje že več kot 30 let. Pogosto se pojavlja na televizijskih programih širom Slovenije, kjer ozavešča in izobražuje predvsem o prehranskih dopolnilih, ki odlično vplivajo na zdravje in počutje.

Biostile izmed palete številnih ponudnikov prehranskih dopolnil zelo izstopa tako po že omenjeni najvišji kakovosti sestavin kot tudi po zahtevnejši sestavi in celovitim pristopom pri zasnovi kvalitetnih prehranskih dodatkov v moderni družbi. Poudarek je na mešanici učinkovin z dokazano sinergističnimi učinki, ne zgolj na eni sami sestavini.

V njihovih recepturah je moderno znanje pridobljeno z znanstveno-raziskovalnim pristopom in z izkušnjami pridobljenimi s tradicionalnimi pristopi in dobrimi praksami s celega sveta, uporabljeno v holističnem pristopu k reševanju aktualnih življenjskih izzivov.

Povsod, kjer je možno in smiselno, so namesto sintetičnih analogov uporabljene organske sestavine, pridobljene iz narave. Vsi izdelki brez sestavin živalskega izvora imajo kapsulo iz hidroksipropil metilceluloze (HPMC) in so zato primerni tudi za vegane.

Nekateri izdelki so prilagojeni specifičnosti modernega človeka, še posebej v našem geografskem okolju, kjer je marsikje prisoten problem pomanjkanja biološko dostopnega selena in silicija v prehrani.

Del Biostile asortimana je tudi avtorski program primarija Tomislava Majića, dr. med, specialista internista kardiologa, dolgoletnega vodje zdravstvene službe v Šmarjeških Toplicah in ustanovitelja Centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v zdravilišču Terme Šmarješke Toplice. Že leta 2005 je ustanovil prvi edinstveni medicinski wellness/spa center Vitarium Spa/ Clinique z dvema osnovnima programoma – "Detox" program za razstrupljanje in prehransko prečiščevanje in "SlimFit" program za zdrav način hujšanja. Od leta 2013 pa je dostopen tudi avtorski program za učinkovito odpravljanje metabolnega sindroma na naraven način brez uporabe zdravil.

Dr. Majić je namreč v sodelovanju s podjetjem Biovis razvil vrhunske proizvode, kot so prebavni encimi Carbo Digest in Protein Digest za pomoč pri presnovi, Collagen Powder Blend, edini kolagen s kar petimi viri hidroliziranega kolagena, kurkuminom, šilajitom in vitaminom C. Izdelek je s svojimi sestavinami tako kompleksen in dovršen, da pokriva celotno telo in pripomore k reševanju mnogih izzivov, ki nam jih telo ponudi skozi leta. Proteini Vitality so bili zasnovani za pomoč pri ohranjanju mišične mase pri starejših, Liver Protect komplet bo poskrbel za zaščito in krepitev delovanja poškodovanih jetrnih celic ter Sugar Control, ki bo pripomogel k uravnavanju sladkorja v krvi. Vsi izdelki so preverjeni in potrjeni s certifikati kakovosti.

V Biostilu svojo zavezanost k varovanju zdravja ljudi uresničujejo tudi z opravljanjem meritev, na podlagi katerih osebno svetujejo posameznicam in posameznikom. Na ta način spremljajo njihovo stanje, učinkovitost izdelkov in po potrebi prilagodijo prehranska dopolnila, čaje ter kozmetiko.

Izdelke lahko naročite preko spleta, na telefonski liniji 080 88 44 ali s klicem v kakšno izmed oddaj, katere gostja je Herta Kosmina, lahko pa jih kupite v lekarnah in specializiranih trgovinah. Na voljo je več lokacij širom Slovenije, med drugim tudi na Obali, v Mercator hipermarketu v Kopru.

Prisotni so tudi v tujini, in sicer v Italiji, Srbiji, na Hrvaškem, Slovaškem in Češkem. Skladno s širitvijo pa bodo dostopni tudi kupcem širom sveta. Kljub temu ostaja na prvem mestu kvaliteta tako surovin kot posledično prehranskih dopolnil.

V novembru potekajo tudi tedenske Black Friday akcije s praktičnimi darili, ki so jih zasnovali ravno z namenom, da bi svojim kupcem omogočili, da napolnijo spletno košarico z izdelki, ki se sicer že dlje časa nahajajo na njihovem seznamu želja. Pakete lahko sedaj dobite po veliko nižjih cenah z omenjenimi praktičnimi darili.

V decembru pa pripravljajo tudi adventni koledar z dnevnimi akcijami in nagradno igro.

Ne odlašajte z nakupom vrhunskih izdelkov in sprejmite pravo odločitev. Odločite se za zdravje.