POSILVESTRSKO RAZDEJANJE V SEČOVLJAH: Krivce enega nereda so odkrili kar na Facebooku (FOTO)

Piran

Vstop v novo leto so mnogi pospremili z ognjemeti in pokanjem petard, a se takšno veseljačenje lahko hitro konča nesrečno, predvsem pa za seboj pusti veliko nesnage. Na Nanosu, denimo, je 45-letni Postojnčan na silvestrovo zanetil požar, ko je okoli 19. ure na pohodno pot odvrgel pirotehnično sredstvo. V Sečovljah privatna zabava z ognjemetom ni pripeljala do klica gasilcem, je pa pošteno razjezila komunalne delavce Okolja Piran, ki so ogorčeni nad razdejanjem, ki jih je pričakalo na novoletni dan. Odkrili so tudi že krivce in jih javno izpostavili.

"Nekateri so ob prestopu v novo leto pustili sledi," so zapisali v Okolju in objavili fotografije razdejanja, ki jih je pričakalo na novoletni dan. Ena fotografija prikazuje popolnoma uničen zabojnik za smeti ob sprehajalni poti v Sečovljah, drugi dve pa 'smetišče', ki so ga za seboj pustili tisti, ki so ob vhodu v Krajinski park Sečoveljske soline priredili ognjemet.

Nekateri so ob prestopu v novo leto pustili sledi ... ????

Objavil/a Okolje Piran dne Nedelja, 02. januar 2022

Na Okolju so krivce drugega nereda odkrili kar na Facebooku, kjer so sami objavili videoposnetek silvestrovanja, jih izpostavili in jim ob tem še predali naslednje sporočilo: "Drugič pa še pospravite za seboj in vsi bomo veseli."

Posnetki zaslona iz videoposnetka silvestrovanja v Sečovljah

Večina komentatorjev je zgrožena nad takšnim obnašanjem, ga niti ne razume niti odobrava. "Kaj je z ljudmi narobe? Se res ne zavedajo, da gre tudi to iz njihovih žepov? Saj to je denar iz proračuna, ki nam ga vsem vzamejo. Naj razume, kdor zmore, to nesramnost, neodgovornost, neresnost. Tako je bilo tudi s požarom na Nanosu. Sama objestnost. Kaj so gluhi vsi?" se sprašuje ena izmed komentatork.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  04 .01. 2022 ob  10: 30
To je le odraz neodgovornih staršev...socializem 21 stoletja..."jaz lahko razbijam", če me boš preganjal, te bom tožil...tako nekak deluje naš pravni sistem...bolano.
 |  04 .01. 2022 ob  07: 52
-1
influencajmo vsi
đorđ majkel in ti
Pjero Panin |  04 .01. 2022 ob  01: 18
-6
Ou ma ta ki je kritiziral razbito kanto ne razume da so to otroci stari od 12 do 18 let...
Napisi komentar za otroke nekaj v stilu da mu bos jajca razbil al premlatu ko macko,kaj omenja nezrelost,neodgovornost,kdo to razume?!