POLICIJSKO POSREDOVANJE PRED OSNOVNO ŠOLO: Aretirali učiteljico brez PCT pogoja (VIDEO)

Svet

Medtem ko je nekaj staršev "protestiralo" pred našimi šolami, zaradi česar so tudi na območju Policijske uprave Koper policisti obravnavali dve kršitvi javnega reda, so pri južnih sosedih očitno bolj "srboriti" učitelji. Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek ženske, ki jo je pred osnovno šolo v Garčinu pri Slavonskem Brodu policija obvladala s fizično silo. Šlo naj bi za tamkajšnjo učiteljico likovne vzgoje.

Žensko so policisti prijeli, ker jih je snemala, potem ko so intervenirali, ker je učiteljica želela v šolo vstopiti brez covidnega potrdila.

Ravnateljica Danijela Erić je po protokolu na vhodu v šolo preverjala covidna potrdila. Učiteljica likovne vzgoje jo je pri tem snemala in spraševala, od kod ji pravica za pregledovanje potrdil. "Poskušala sem mirno opraviti svojo obveznost in ravnati po pravilih. Učiteljica je poskušala vstopiti v šolo skozi druga vrata, a sem ji to preprečila. Po tem sem poklicala policijo," je povedala ravnateljica, ki jo je policija ob prihodu napotila v notranjost šole, piše jutranji.hr.

"Kaj se je zgodilo potem, ne vem, a medtem ko sem še bila prisotna, je učiteljica ves čas snemala policiste. Večkrat so jo opozorili, naj tega ne počne in naj jih ne nagovarja nesramno, a jih očitno ni poslušala," je jutranje dogajanje opisala pretresena ravnateljica, ki je še opomnila, da se zaposleni v šoli ne rabijo cepiti, morajo pa se vsaj testirati. 

Omenjena učiteljica, ki nasprotuje PCT pogoju, je brez potrebnih potrdil v šolo sicer želela že včeraj, a je takrat zavrnitev sprejela precej bolj mirno, še pišejo hrvaški mediji. ž

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  18 .11. 2021 ob  18: 08
Pusti tvoja teleta zacni se ukvarjat z com bolj pametnim..
Mas probleme te ne ubogajo?
Bobi |  18 .11. 2021 ob  12: 30
-4
Piero panin tele zabito
Lili |  18 .11. 2021 ob  09: 29
-9
Vav..diktatura! Vsi perverzneži so že komaj čakali na ta moment, da se lahko spravijo na nedolžno žensko! Sramota!
Pjero Panin |  17 .11. 2021 ob  22: 55
Bravo,noben te nima pravice snemat in objavljat posnetke po socialnih omrezjih kjer si tarca vsem mogocim zombijev ki so ustali iz groba.