Podjetnost po Avstrijsko: megabordel

Erotika

Čeprav smo pred meseci že poročali o odprtju megabordela na avstrijsko-italijanski meji, je v časih, ko bolj ali manj zagnano iščemo izhod iz krize, vsak namig dobrodošel. Severni sosedje so na konservativni vasici postavili "erotični welness", ki bo kruh dal sto osemdesetim zaposlenim. Štirideset jih bo kuhalo, streglo in pospravljalo sobe, 140 pa se jih bo ukvarjalo z "zabavo" gostov.

Ti se bodo lahko sproščali na kar deset tisoč kvadratnih metrih raznih savn, bazenov, barov, na koncu pa potelovadili v 24 luksuzno opremljenih sobah. Točen datum odprtja še ni znan, na spletni strani pa pišejo, da se klub počasi "postavlja pokonci." Tako velik bordel je v podeželski vasici z nekaj sto dušami povzročil ogorčenje med verniki, a so na koncu prevladala nova delovna mesta. 

 

pimp |  24 .10. 2013 ob  10: 51
in medtem ko se tukaj ukvarjamo z moralnimi vrednotami, avstrijci odpirajo mega bordele, kjer imajo prostituke zaščito, preglede, in še toliko drugih delovnih mest pri nas pa glavno da je morala, ljudi na zavodu, prostotutke skrite v salomoncu in socialističnih blokih v primežu svojih botrov....

in potem se sprašujemo zakaj smo v krizi.....
@kp |  15 .10. 2013 ob  11: 10
Saj so hoteli tudi na škofijskem bloku odpret "Rdečo hišo "(bivša Jestvina),pa so se vsi zgražali.
Predlagam, pa da bi odprli nekaj kar bi lahko naše politike ...
Bižat |  14 .10. 2013 ob  09: 28
Ne vem zakaj smo ljubosumni na avstrijce?Saj smo daleč pred njimi.....cela Slovenija je javna hiša--B ORDEL.