"Cougar": ko ženska postane pantera

Erotika

Očarljive, sproščene in provokativne. Tako izgledajo ženske, ki "lovijo" mlajše moške.

 

Kot prave skrivnostne plenilke osvajajo golobrade moške, lahko bi rekli celo fante. Govorimo seveda o zrelih ženskah, ki jim Američani pravijo Cougar (puma). Gre za gospe nad štiridesetim letom, ki s svojimi čari med rjuhe rade zvabijo mladeniče. Tako se tudi same počutijo še vedno mlade, po drugi strani pa izkušene in zaželjene.

Večinoma gre za ženske z dobrimi službami, ki pa se na partnerski ravni težko poistovetijo s svojimi sovrstniki. Zato so večinoma samske ali ločene, predvsem pa odločene, da bodo "uplenile" mladega moškega. 

Ta fenomen je vse bolj razširjen, k razmahu pa so pripomogla tudi socialna omrežja, ki omogočajo zelo enostavne in diskretne prve stike.

Na spletu pa lahko najdemo tudi strani, ki so namenjene spoznavanju takšnih žensk. Ena od njih je CougarLife.com, kjer dame v srednjih letih iščejo svoje "toyboye".

Nekateri pravijo, da to, kar počnejo, ni moralno, na strani pa so že številne odgovorile in trdijo: "Delamo to, kar moški počnejo od nekdaj. Iščemo partnerje, ki so od nas polovico mlajši." Ni kaj, enkost med spoloma prinaša tudi to ... 

Več iz rubrike Erotika:

Oralni seks: kako ga lahko obnorite?

Zgrešeni miti o seksu

Sperma je dobra proti depresiji in nespečnosti