ODLIČNE IDEJE ZA PROMOCIJSKA DARILA: Obiščite MEGO in poklonite nekaj neprecenljivega – varnost

Koper

Z osebno varovalno opremo se srečujemo v vsakdanjem življenju, pri domačih opravilih in športnih aktivnostih, pomembno vlogo pa ima predvsem v delovnem okolju. Pogosto smo izpostavljeni takšnim ali drugačnim nevarnostim in mnogim se lahko ognemo z ustreznimi zaščitnimi oblačili. Podjetje Mega d.o.o. - osebna varovalna oprema (MEGA) s Sermina že 30 let zagotavlja odlično ponudbo kvalitetnih izdelkov, ki so nadvse primerni tudi kot promocijsko darilo zaposlenim ali poslovnim partnerjem. Zakaj ne bi letos podarili nekaj drugačnega, nekaj unikatnega in predvsem nekaj, kar je neprecenljivo? Podarite varnost.

Osebna varovalna oprema mora ustrezati osnovnim zahtevam za varnost in zdravje. Obenem se pričakuje, da je uporabniku prijazna, ergonomična, nosljiva in prilagodljiva, saj ponekod samo njena uporaba zagotavlja zaščito pred tveganji za zdravje.

Ugotovitve nekaterih raziskav kažejo, da se ljudje premalo zavedamo pomena uporabe te vrste opreme, kar niti ni presenetljivo. Zdravje namreč (pre)hitro jemljemo kot samoumevno.

MEGA vam predstavlja pestro ponudbo osebne varovalne opreme, primerne tudi za hladne dni. V nadaljevanju je naštetih le nekaj izdelkov iz njihove široke ponudbe, ki si jo lahko ogledate na spletni strani www.mega-zascita.si. Na vse izdelke vam uredijo tudi tisk ali vezenje logotipa oziroma reklamnega sporočila.

Za podrobnejše informacije lahko pokličete na telefonsko številko: +386(0)5 64 01 460 ali napišete elektronsko sporočilo na naslov: info@mega-zascita.si.

Da boste vi, vaši bližnji, zaposleni ali poslovni partnerji varni in ogreti tudi v hladnih dneh, si oziroma jim lahko podarite vse od različnih vrst izredno kvalitetnih rokavic do prvovrstnega spodnjega perila, kap, majic, ščitnikov vratu, puloverjev, telovnikov in še mnogo več.

Naj nas vedno spremlja misel, da je skrb za naše zdravje in zdravje drugih na prvem mestu. V MEGI se tega zelo dobro zavedajo, zato so kot ponudnik osebne varovalne opreme vsekakor pravi naslov, njihovi izdelki pa čudovita izbira za osebno ali promocijsko darilo. Podarite pozornost z velikim pomenom, ki bo ljudi opomnilo, da vam je zanje mar. Z osrečevanjem drugih boste namreč tudi sebi polepšali dan.