NOVI DIREKTOR HOTELA DELFIN: "Svoje kapacitete želimo bistveno povečati"

Izola

To, o čemer smo včeraj poročali prvi, je nato popoldne postalo tudi uradno. Izolski hotel Delfin bo naslednja štiri leta vodil Miloš Milivojević, podjetnik iz Prad. Nadzornike in posebno komisijo, ki so ga izbrali med šestimi kandidati, ki so se prijavili na razpis, je prepričal s svojim programom. "Želim nadaljevati uspešno zgodbo zaposlenih Hotela Delfin, ki s posebno pozornostjo skrbijo za naše zveste goste, s ciljem ponuditi jim najbolje kar zmoremo," je Milivojević med drugim povedal za Regional.

Predsednik nadzornega sveta hotelskega podjetja Andrej Gerenčer se bo z Milivojevićem sestal prihodnji teden, predstavil mu bo pogodbo o zaposlitvi in se pogovoril o vodenju hotela, saj je poletna turistična sezona pred vrati. Nadzorniki želijo, da bi Milivojević direktorsko funkcijo prevzel čim prej, čeprav dosedanji direktorici Nini Golob odpovedni rok poteče šele avgusta, Slovenska tiskovna agencija povzema pisanje Primorskih novic.

Bodoči direktor Hotela Delfin vodi lastno podjetje MMDteco, ki se ukvarja z distribucijo in zastopstvom blagovnih znamk za tehnično varovanje objektov in pametnih stanovanj. Po izobrazbi je magister ekonomije in inženir strojništva. V preteklosti je zasedal različna vodilna mesta v Cimosu, bil je tudi izvršni direktor zavarovalnice Adriatic Slovenica.

Kot nam je pojasnil, se je na razpis prijavil, "predvsem zaradi zvestih zadovoljnih gostov, ki se po zaslugi zaposlenih radi vračajo v Hotel Delfin ter jasne strategije lastnika". Milivojević ocenjuje, da je lastnike prepričal s svojimi dolgoletnimi managerskimi izkušnjami, tako v industrijski kot storitveni panogi na najzahtevnejših trgih, "kar so nadzorniki prepoznali kot prednost ter s predstavitvijo jasnega razvojnega načrta za naslednje obdobje".

Pri tem novi direktor obljublja, da bodo tudi razvojno naravnani, "saj smo že sedaj v Izoli največji ponudnik turistične storitve s preko 300 gosti na dan, obratujemo celo leto in ob enem nudimo priložnosti tudi številnim lokalnim podjetjem. Svoje kapacitete želimo v naslednjih letih bistveno povečati in dodati nekaj vsebin. Zato si želim, da bosta lokalna skupnost in občina prepoznala v svoji turistični strategiji pomen hotela Delfin in njegov razvoj podprla."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
zoran13 |  31 .05. 2022 ob  23: 58
MMDteco

Glede na mnoštvo produktov je ravno pravi za takšno poslovanja. To, da je tudi sorodstvena povezava v vodstvu Hotelov Bernardin, priča o novodobnem hotelskem managementu. Sedaj se ima priložnost izkazati...
mmdteco.si/novaoblika/
mmdteco.si/novaoblika/home/produkti/
mmdteco.si/novaoblika/o-podjetju/
Opazovalec |  27 .05. 2022 ob  12: 41
Prijavil seje zardi zvestih zadovoljnih gostov......ma non mi fa ridere......:-))))))