NAREDI NEKAJ DOBREGA ZASE IN OBIŠČI NOV AS GYM V IZOLI: Samo v oktobru nudijo 25 odstotni popust na vse karte!

Izola

V samem srcu Izole, natančneje v marini Izola na Tomažičevi ulici 4a, se je odprl novi fitnes center z imenom AS Fitness center IZOLA, ki navduši še tako zahtevno obiskovalko oziroma obiskovalca. Odlična lokacija, udoben prostor in prijeten mlad tim športnih navdušencev zagotavljajo, da boste na svoj račun prišli tako športniki/športnice kot rekreativke/rekreativci oziroma vsi, ki se zavedate pomembnosti skrbi za svoje telo, ki je edino mesto, kjer morate živeti. Prostor, ki obsega 520 m², ponuja glavni prostor s številnimi fitnes napravami, sobo za crossfit z nekaj več prostora za funkcionalne vadbe in ločen vadbeni prostor za ženske, ki ga ne najdete v nobenem drugem fitnesu na Obali. V omenjenem prostoru žensk nihče ne moti in se lahko osredotočijo samo na svoj trening. Pridi in postani del nepozabnega doživetja, za katerega ti bosta hvaležna tako tvoj um kot telo. Čas je, da narediš nekaj dobrega zase in postaviš trdno podlago za lepše in bolj kakovostne dni.

V mesecu oktobru so zate pripravili poseben otvoritveni popust in vse fitnes karte znižali za kar 25 odstotkov! Poleg tega je možno plačilo z BONI 21.

Zakaj sploh hoditi v fitnes? V fitnesu prav vsak najde nekaj zase. Nikjer ni mogoče na enem mestu najti toliko raznolikih možnosti za fizično aktivnost kot v fitnesu, kjer lahko športate punce in fantje, možje in dame, babice in dedki, direktorji, strojniki, umetniki, rekreativci, profesionalni športniki oziroma vsi, ki želite narediti nekaj dobrega zase in pridobiti dodatno energijo.

V fitnesu lahko kolesariš, tečeš, hodiš v klanec ali po tekočih stopnicah, veslaš, dviguješ proste uteži ali lastno težo in uporabljaš elastike. Lahko se raztezaš in uriš gibalne sposobnosti, kot so hitrost, moč, gibljivost, ravnotežje, koordinacija in preciznost/natančnost. Lahko tudi delaš na vzdržljivosti, krepiš svoje srce, pljuča, skeletne mišice in um.

Vse to in še več lahko počneš sam/a ali s trenerjem/trenerko ali treniraš v skupini z drugimi, ki imajo enake oziroma podobne cilje kot ti. Lahko se osredotočiš na izgubo kakega odvečnega kilograma telesne maščobe, pridobivanje mišične mase ali zgolj na razveselitev svoje duše. Skratka, možnosti ne zmanjka!

V fitnesu lahko absolutno poskrbiš za optimalno oblikovanje telesa, zdravje in izgradnjo mišične mase, saj lahko izvajaš tako kardio vadbo kot tudi vaje za moč. Kardio treningi predstavljajo odličen način kurjenja kalorij in so zato zelo primerni za izgubo kilogramov. Vendar sami po sebi ne morejo biti tako učinkoviti, kakor so v kombinaciji s treningom moči oziroma vadbo proti uporu.

V primeru, da si začetnica ali začetnik oziroma si želiš nekaj več, vendar potrebuješ pomoč, je mogoče dobro, da se odločiš za osebnega trenerja/trenerko. Na ta način bo tvoj čas v fitnesu res maksimalno izkoriščen, učinek večji in napredek hitrejši, hkrati pa ne bo prihajalo do nepotrebnih napak zaradi nepravilne vadbe, ki lahko vodijo do poškodb.

Kakorkoli, izgovorov ni več, pridi v AS Fitness center IZOLA in se prepričaj sam/a. Ne preostane ti drugega kot to, da se pridružiš ekipi aktivnih ljudi, ki zdravje postavljajo na prvo mesto.