NAJBOLJ OPAZNE PREOBRAZBE SLAVNIH V LETU 2020: Ena je izgubila 45, druga 30 kg, boste preizkusili njihovo dieto?

Trendi

Slavni so neprestano na očeh javnosti, kar jim povzroča velik stres, zatrjujejo. Ker je zanje videz izredno pomemben, so se primorani nagibati k zdravemu življenju, da ohranijo dobro formo. Vsako leto se najde kakšna znana oseba, ki doživi zares očitno preobrazbo. Letos sta to pevka Adele in igralka Rebel Wilson, ki sta skupaj izgubili vrtoglavih 75 kg.

Adele po izgubi kilogramov

Pevka Adele je lani objavila razhod s partnerjem Simonom Koneckim in se je zaradi ljubezenskega brodoloma odločila shujšati. Najprej je izgubila sedem kilogramov. Spremenila je prehrano, odločila se je za 'sirtfood dieto' in pričela telovaditi. Gre za dieto, ki dovoljuje vino in čokolado. Izgubila je 45 kg.

Rebel Wilson s 30 kilogrami manj

Igralka Rebel Wilson, ki je prej pojedla 3000 kalorij dnevno in je tehtala 105 kg, se je v letu 2020 prav tako odločila shujšati. Kot je povedala, je pri njej šlo za čustveno prenajedanje in stres, zaradi katerega se ni mogla upirati krofom.

Odločila se je za Mayrjevo dieto, ki jo je pogruntal avstrijski zdravnik in vključuje dolgo žvečenje vsakega grižljaja do 40-krat. Postala je bolj aktivna, trenira boks in vzpenjanje po stopnicah, planinari ter telovadi z utežmi. Izgubila je 30 kg.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija