NAČRTNO SE JE ZREDIL ZA VEČ KOT 45 KILOGRAMOV: In to le z namenom, da bi lahko shujšal (FOTO, VIDEO)

Trendi

Osebni trener Dmitry Azovsky se je lotil eksperimenta, v katerem je namerno pridobil več kot 45 kilogramov. Želel je dokazati, da je hujšanje lahko enostavno.

Azovsky  je začel svoj eksperiment leta 2021, potem ko je celo leto užival samo nezdravo hrano. Po pridobitvi dobrih 45 kilogramov je tehtal več kot 160 kilogramov. Odločil se je dokumentirati svoj proces hujšanja, da bi navdihnil druge. Upal je, da bodo njegove metode popoln dokaz, da lahko disciplina pomaga ljudem doseči ciljno težo.

Svojo misijo je začel sredi pandemije covida-19, zaradi česar je težko treniral, ker fitnesi in telovadnice niso bili odprti. O svojem potovanju je povedal, da so bili prvi meseci najtežji, ker je imel prekomerno telesno težo.

@dmitry.azovsky

Prank of the year ????

♬ Run - AWOLNATION

Vendar trdi, da je do aprila letos shujšal za več kot 45 kilogramov zahvaljujoč treningom in dieti. Dejal je, da je v življenju mogoče prav vse, le cilj si je treba postaviti.

@dmitry.azovsky

my transformation

♬ Paparazzi Kim Dracula Version - Kim Dracula

V enem videu na svojem TikTok računu je povedal, da dnevno zaužije le 1000 kalorij, in to kljub rednim treningom.

Nekateri so ga kritizirali, da njegovo početje ni zdravo in da je 1000 kalorij na dan absolutno premalo. "Kruto je, da trdite, da je hujšanje enostavno za vsakogar," je zapisal nekdo.

Kljub nekaterim dvomom o njegovih metodah je trener dosegel, kar si je zadal in s svojo preobrazbo navdihnil mnoge sledilce.

@dmitry.azovsky

You can lose weight in any conditions

♬ original sound - Ivan ????????????????????????????

@dmitry.azovsky

my transformation

♬ original sound - Ivan ????????????????????????????

"Neverjetna preobrazba. Poskušam že mesece in to mi daje upanje," so se strinjali tisti, ki so v eksprimentu videli dokaz, da je vse mogoče.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija