NA PRIMORKI NALET DESETIH VOZIL: Med poškodovanimi trije otroci

Kronika

Ob 10.40 je prišlo na primorski avtocesti do naleta devetih osebnih vozil in avtodoma, poroča Uprava za zaščito in reševanje. V Posočju pa je prišlo do dveh nesreč, v katerih sta bila udeležena motorista.

Fotografije si simbolične.

Nesreča na primorski avtocesti se je pripetila za izvozom Brezovica, v smeri proti Kopru. V naletu je bilo udeleženih devet osebnih vozil in avtodom. Na kraju so posredovali ljubljanski poklicni gasilci in PGD Stara Vrhnika, ki so zavarovali kraji dogodka, opravili odklop akumulatorjev in nevtralizirali motorne tekočine. Prav tako so morali gasilci priskočiti na pomoč pri odmikanju vozil z vozišča, da so lahko naredili reševalni pas. Tri poškodovane otroke in štiri odrasle so oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči UKC Ljubljana. Vsi so bili lažje poškodovani.

Ob 10.34 je na parkirišču v Podbrdu na Tolminskem, ob trku z osebnim vozilom padel motorist. Prvi posredovalci iz Podbrda so oskrbeli poškodovanega motorista. Reševalci NMP ZD Tolmin so ga nato prepeljali v ZD Tolmin. Obveščena je bila tudi policija in gasilci iz Tolmina.

Ob 11.56 pa sta na regionalni cesti Idrija–Tolmin, pri kraju Slap ob Idrijci, trčila osebno vozilo in motorist. Slednji si je pri padcu poškodoval gleženj in je bil odpeljan v ZD Tolmin. Na kraju so posredovali tudi prostovoljni gasilci PGD Tolmin in policija.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija