ENA NAJBOLJ GLEDANIH ITALIJANSKIH ODDAJ NAMENJA SLOVENIJI CELO URO: Se lahko nadejamo še več turistov? (FOTO)

Slovenija

Ena najbolj gledanih italijanskih oddaj Melaverde na italijanski televizijski postaji Canale5, bo enourni program posvetila Sloveniji. Oddajo si v povprečju ogleda tri milijone italijanskih gledalcev.

Oddaja Melaverde bo v nedeljo, 22. septembra, na sporedu od 11.50 do 13. ure. Prispevek bo v celoti namenjen Sloveniji. Gre za oddajo, ki jo pozna večina Primorcev, saj je na programu že 21 let in velja za najpopularnejšo oddajo o kulturi, tradiciji in turizmu.

Snemalna ekipa je Slovenijo obiskala junija, pri snemanju oddaje pa je sodelovala s Slovensko Turistično Organizacijo (STO) in lokalnimi organizacijami. Voditelja oddaje Ellen Hidding in Vincenzo Venuto sta poudarila, da se Slovenija ponaša z izjemnimi tradicijami in neokrnjenimi naravnimi lepotami. Snemanje je potekalo na Veliki Planini, v Rogaški Slatini, Olimijah, Podčetrtku, Podsredi in v Kozjanskem parku.

Sodelovanje STO s programom Melaverde se nadaljuje po izjemnem uspehu lanskoletne oddaje iz Slovenske Istre in Krasa, ko je oddaja dosegla skoraj 15-odstotno gledanost. Canale5 pa ima skupaj z RAI1 najvišjo gledanost na italijanski televiziji.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija